fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Kolumbusz is velünk utazott volna Amerikába!

1991 óta

elégedett utas
sikeres csoportos út

Útjainkról mondták:

Nagyon köszönjük a kiváló szervezést!! Minden rendben volt! Klassz élmény volt!!

Az egyetlen izgalmat az oda és vissza úton is az Amszterdamban történő átszállás okozta, ami (a jelzett kb. 45 perc helyett) mindkét esetben csak kb. 15 perc lett (a gépek késve indulása és ezáltal érkezése miatt), amit csak úgy tudtunk kivitelezni, hogy végigrohantuk a leszállás után a kapuhoz vezető utat, és a passport controll-nál hangosan "kiáltoztunk", hogy engedjenek minket előre, mert sürgős átszállásunk lesz! Szóval izgalmas lett, és a csoport jól együttműködött!!!

Mindenkinek a bőröndje is rendben megérkezett a helyszínre, mind New York-ba, mind Budapestre, ami kellemes meglepetés volt! 🙂

Kiválóak voltak a programok, és külön kiemelem idegenvezetőnk, Méhész Zsuzsi , kedvességét, profizmusát, kiváló helyismeretetét, rugalmasságát és nagy tárgyi tudását!!! Köszönjük szépen az Önök munkáját, és biztosan fogjuk még keresni az utazási irodájukat!!!

Szeretném jelezni, hogy a Nagy USA körút rendben lezajlott, mindennel meg voltunk elégedve, a szervezettséggel, a szállodákkal és nem utolsó sorban az idegenvezetővel. Gyémánt Balázzsal, aki remekül koordinálta a csapatot és hatalmas tudásával, valamint helyismeretével elkápráztatott bennünket.

Kedvenc programunk New York 🗽 és Las Vegas volt a városok közül, a természeti látnivalók tekintetében pedig a Grand Canyon és Monterey-Carmel kirándulás tetszett a legjobban és természetesen Hawaii :)

Szeretnék köszönetet mondani a tökéletes szervezésért, az app is jól működött, nagy segítség volt, minden szükséges információ benne volt és használtuk az út során is.

Gyorsan segített az iroda, amikor kértem,hogy Express Universal jegyet kérnénk az idő rövidsége miatt a Universal Studioba, így bár kevés időnk volt, de minden attrakciót ki tudtunk próbálni!!! Ez sokat jelentett nekünk.

Külön köszönjük idegenvezetőnk ❤️ Méhész Zsuzsa személyét ❤️ is, igazán jól esik, hogy ilyen jól felkészült, nagy helyismerettel rendelkező idegenvezetőik vannak. Külön köszönet neki, hogy amikor elvileg külön utakon jártunk, akkor is segített, például hazajutni este a Universal Studiobol, vagy a Las Vegasi Outletből, ahová mi pluszban külön ki akartunk menni.

Ha taxira volt segítségünk, azt is megoldotta. Számunkra nagyon fontos, hogy olyan idegenvezetőnk legyen, aki nem csak könyvekből, internetről szerez információt a városokról, látnivalókról, hanem már többször járt az adott helyszínen, személyes tapasztalatai vannak.

Amerikai csoportos utak magyar idegenvezetéssel

Útjaink első indulása, a 90-es évek óta őrizzük a magyar idegenvezetős amerikai csoportos utazások piacvezető szerepét.

Keleti part

Ismerd meg a régebbi, európaibb USA-t! A nagyvárosok mellett a kulturális szempontból fontos, remek hangulatú településekre fókuszálhatsz.

Nyugati part

Ahol az álmok valóra válnak. Fedezd fel a hollywoodi filmekből ismert helyszínek (San Francisco, Los Angeles, Las Vegas) mellett a monumentális nemzeti parkok természeti szépségeit is!

Keleti és nyugati part kombinált utak

Ismerd meg az USA kért arcának legjavát természeti kincsekkel és tökéletes időjárással fűszerezve! Vajon neked melyik régió lesz a kedvenced?

Hosszabbítások - Ha már elutaztunk a világ túloldalára, miért ne toldanánk meg a kalandot még egy lépéssel? A legnépszerűbb hosszabbítások:

Válassz hosszabbítást bármilyen csoportos út vagy városlátogatás foglalásakor. Csak simán add hozzá foglalásodhoz a + jellel! A részletekkel kapcsolatban utazási szakértőink fognak keresni!

Interaktív Katalógus - Nézd meg térképen is útjaink útvonalát!

Fakultatív és extra élmények

Las Vegas Show ( Las Vegas )

Miami Seaquarium ( Miami )

Las Vegas by Night ( Las Vegas )

Szabadság-szobor (Liberty Island) és Ellis Island ( New York )

Universal Los Angeles ( Los Angeles )

Tűz völgye kirándulás (Valley of Fire)/Red Rock ( Las Vegas )

Grand Canyon Skywalk ( Las Vegas )

Grand Canyon helikopterezés ( Las Vegas )

New York by Night ( New York )

Washington by night ( Washington )

Lovaskocsikázás a Central Parkban ( New York )

Broadway musical ( New York )

San Francisco by Night ( San Francisco )

Helikopteres sétarepülés Manhattan felett ( New York )

Monterey és Carmel kirándulás ( Monterey és Carmel )

Egész napos fakultatív városnézés New Yorkban ( New York )

3=4 programcsomag - Manhattan ( New York )

Niagara-vízesés (Skylon Tower, ebéd, hajózás) ( Niagara )

Egész napos kirándulás Palm Beachre Frei Tamással ( Palm Beach )

New York városnézés Frei Tamással ( New York )

3=4 programcsomag - Las Vegas ( Las Vegas )

Radio City Music Hall karácsonyi revü ( New York )

CN Torony ( Toronto )

New York és a Szabadság szobor szigete magyar nyelvű idegenvezetővel ( New York )

Filmes helyszínek New Yorkban ( New York )

Washington városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel ( Washington )

Miami városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel ( Miami )

Central Park túra ( New York )

Dowtown (Lower) Manhattan (New York) magyar nyelvű idegenvezetővel ( New York )

Midtown Manhattan (New York) magyar nyelvű idegenvezetővel (egész napos) ( New York )

Midtown Manhattan (New York) magyar nyelvű idegenvezetővel (fél napos) ( New York )

Everglades Nemzeti Park ( Everglades )

USS Midway San Diego ( San Diego )

San Francisco bakancslistás látnivalói (Alcatraz, Cable Car múzeum) - egész napos fakultatív program ( San Francisco Alcatraz Cable Car )

Key West kirándulás ( Florida )

Amerikai nyaralás

Utasaink leggyakrabban egy hosszabb amerikai utazás vagy egy rövidebb városlátogatás izgalmait pihenik ki tengerparti hosszabbítással. A kategória legnépszerűbbjei Hawaii, Florida és a Bahamák.

Végtelen utakon szabadon - Autós és motoros körutazások

Azok számára ajánljuk, akik néhány napnál hosszabb amerikai tartózkodást terveznek, de nem opció számukra a csoportos, idegenvezetős utazás.

A bérelt autós utazás legnagyobb előnye a rugalmasság, az utazás során csak a legfoglalt szállások fixek, minden mást akár menet közben is ki lehet találni.

Ismerkedj meg idegenvezetőinkkel - Járd helyiként a várost!

Csodás idegenvezetőink hazajárnak az Egyesült Államokba. A kötelező látnivalók mellett a rejtett kincseket, a helyiek kedvenceit és az új, csillogó látványosságokat is ismerik. Ők maguk is lelkes utazók, örök kíváncsiságuk garancia az autentikus, maradandó közös élményekre.