fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Útlemondási és utasbiztosítási lehetőségek

Útlemondási biztosítás

Utazási csomag esetén

A teljes részvételi díj 1%-áért lehetőség van útlemondási biztosítás megkötésére. Ebben az esetben a befizetett összeg 80%-át téríti vissza a biztosító orvosilag igazolt utazásképtelenség esetén.

Repülőjegy (csak repülőjegy) vásárlása esetén

Kétféle módozat:

A repülőjegy(ek) értékének 4%-áért a befizetett összeg 80%-át téríti vissza a biztosító orvosilag igazolt utazásképtelenség esetén.

A repülőjegy(ek) értékének 5%-áért a befizetett összeg 100%-át téríti vissza a biztosító orvosilag igazolt utazásképtelenség esetén.

Sztornóbiztosítás ügyféltájékoztató

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (18-tól 70 éves korig)

Anyagi fedezetet nyújt a sürgős beteg- és baleseti ellátások költségeire, enyhítik az útipoggyászban keletkezett károkat.

Európa

Horizont: 545 Ft/ fő/ nap

Horizont Prémium: 765 Ft/ fő/ nap

Európán kívül (kivéve Észak-Amerika, Dél-Amerika)

Horizont: 1 090 Ft/ fő/ nap

Horizont Prémium: 1 530 Ft/ fő/ nap

Észak- és Dél-Amerika

Horizont: 1 907,50 Ft/ fő/ nap

Horizont Prémium: 2 677,50 Ft/ fő/ nap

A baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás díjából 18 év alattiak számára 50% kedvezményt tudunk biztosítani, 70 éves kor felett felár fizetendő, a napidíjakról bővebb tájékoztatás érhető el az alábbi linkre kattintva vagy munkatársainktól elérhetőségeinken.

VIlágjáró utasbiztosítási csomagok

Világjáró Utasbiztosítások Záradék

Kombinált utas- és sztornóbiztosítás

Ezen biztosítási forma a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás mellett tartalmazza az önrész nélküli útlemondási biztosítást, tehát egy esetleges orvosilag igazolt lemondás esetén a biztosító a részvételi díj 100%-át visszatéríti. Díja a választott utazás részvételi díjától függően változik, bővebb tájékoztatás érhető el az alábbi linkre kattintva vagy munkatársainktól elérhetőségeinken.

Világjáró útitárs kombinált utas- és sztornóbiztosítás

Világjáró útitárs kombinált utas- és sztornóbiztosítás Záradék

Világjáró útitárs kombinált utas- és sztornóbiztosítás termékismertető