Kötelezettségmentes ajánlataink

Fakultatív programlehetőségek

A Morton’s Travel az amerikai csoportos utazások specialistája, útjainkon az Egyesült Államok legismertebb vidékei - a keleti és nyugati part nagyvárosai, valamint Florida - mellett olyan különleges helyszíneket is felfedezünk, mint Hawaii, Alaszka, a “Mély Dél”, és a nyugati partvidék nemzeti parkjai. Visszatérő utasaink aránya kiemelkedően magas, hiszen egy Morton’s út során mindenki megtalálja a számítását: a közös barangolást szabad-és fakultatív programok teszik változatossá, kötetlenné.

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet alábbi fakultatív programjainkra is!

További részletekért kattintson a képre!

Kiegészítő fakultatív programjaink egy része az amerikai kultúra és gasztronómia mélyebb megismerését teszik lehetővé, míg mások az adott tájegység fontos természeti vagy történelmi adottságára fókuszálnak. Egy biztos: a néhány órás, fél vagy akár egész napos programok remek ár-érték arány mellett maradandó élményekkel várják.

Amennyiben olyan programot keres (pl. amerikai sportesemények, díjátadók, kulturális-és zenei fesztiválok) mely nem szerepel a fenti listában, kérje utazási szakértőink segítségét elérhetőségeinken vagy Messengeren! Egyéni szervezésű amerikai útja esetén is örömmel segítünk amerikai programok foglalásában!

Megtekintett ajánlatok
Legnépszerűbb oldalaink