Hova utazhatok?

Csoportos körutazások magyar idegenvezetéssel az USA legjobb helyeire

Körutazások során olyan, több helyszínt érintő úton veszünk részt, melynek végén visszaérkezünk a kiindulási helyre. Egy-egy hétvégi elvonulással, városlátogatással vagy tengerparti nyaralással ellentétben a csoportos körutazások esetében a látnivalók és élmények halmozásán van a hangsúly.

usa amerikai csoportos utak mortons travel san francisco sf alcatraz fakultatív program látnivalók

Akkor válasszuk ezt az utazási módot, ha rövid idő alatt szeretnénk minél teljesebb képet kapni egy ország vagy régió városairól, kultúrájáról, hangulatáról és gasztronómiájáról. Egyéni kalandvágy és vérmérséklet függvénye, hogy utasaink egyéni, vagy magyar nyelvű idegenvezetéssel egybekötött csoportos körutazást választanak-e. Gyakran előfordul, hogy egy-egy általunk szervezett egyéni, tehát idegenvezetés nélküli, utazás után ügyfeleink újra velünk utaznak, de ezúttal már csoportosan fedezik fel velünk a világ egy újabb szegletét.

A magyar idegenvezetős csoportos körutazásoknak több előnye is van a saját szervezésű, vagy az iroda által szervezett, de egyéni utakhoz képest:

csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel magyar nyelven nyelvű körutazás út körút repülővel egzotikus csoportos út

Az amerikai csoportos utak piacvezetőjeként kiemelt figyelmet szentelünk utasaink elégedettségének. Visszajelzéseik és észrevételeik figyelembe vételének köszönhetően kimagaslóan magas visszatérő utasaink aránya.

Bármilyen, utakkal és utazással kapcsolatos kérdésére örömmel válaszolunk budapesti vagy szegedi irodánkban, illetve elérhetőségeinken. Messengeren akár néhány perc alatt választ kaphat kérdéseire, minden kötelezettség nélkül.