fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Kedves leendő Utasunk!

Annak érdekében, hogy utazása az Ön által megálmodottak szerint valósulhasson meg, kérjük segítse munkánkat az alábbi kérdésekre adott pontos és hiánytalan válaszaival! A kitöltés kb. 4 percet vesz igénybe. Mit tartalmaz ajánlatunk? 🛈

Hova tervezi utazását?
Az utas(ok) pontos, útlevélben szereplő neve, gyermekek esetében életkor az utazás időpontjában: Ajánlatunk elkészítése során, ha lehetőségünk van rá, kötelezettségmentes foglalásokat készítünk annak érdekében, hogy az ajánlatban szereplő részvételi díj összegét 1-2 napig – a légitársaság vagy egyéb szolgáltató nyújtotta lehetőségeken belül – tartani tudjuk, kvázi félretegyük a helyeket.
Mikorra tervezi az utazását? (Az iskolai szünetek időpontja kiemelt szezonnak számít, amennyiben megfelel más időpont is, az ár csökkentése érdekében javasoljuk azokon kívülre tervezni az utazást.)
Milyen időtartamra, hány éjszakára tervezi utazását? (Tengeren túli utazások esetén az időeltolódás és a repülés miatt az utazás általában 2-3 nappal több, mint az éjszakák száma.
Légitársaságra vonatkozó preferenciák:
A tengerentúlra 1 átszállással, kényelmes tranzitidőkkel szoktunk repülőjegyet ajánlani. Ha megfelelhet az egynél több átszállás és hosszabb átszállási idők, a részvételi díj csökkenthető. Mi prioritás?
A személyenként 1 db kézitáskán és 1 db – légitársaságtól függően 8-12 kg-os – kabinbőröndön kívül hány 20-23 kg-os feladható poggyászra van szükség?
A hotelek kiválasztásánál milyen szempontokat vegyünk figyelembe? Mik az Ön számára legfontosabbak?


Utazása során mely ellátást preferálja?
3 vagy több utas esetén milyen szobaelosztással készítsük el ajánlatunkat?
A repülőtér – hotel – repülőtér közötti közlekedésre Gyűjtő transzfer: Több utas az autóban, buszon, egyéb közlekedési eszközön. Privát transzfer: Az utazás időtartama lényegesen lerövidíthető.


Kérjük, jelölje meg, hogy összesen (az összes utas összes költségét figyelembe véve) milyen összeget szán az utazásra!
Ft
Ft
Milyen egyéb szempontot vegyünk figyelembe személyre szabott ajánlatának elkészítésekor? Milyen feltételek teljesülése esetén bízná rá utazása megszervezését irodánkra?
Van-e aktuális utazásra ajánlata más irodától? Ha van már kinézett járata, szállása vagy ajánlata más irodától, szívesen megnézzük, irodánk mennyivel kedvezőbben tudja biztosítani ugyanazt.
Kérjük adja meg elérhetőségeit, ahová az ajánlatot küldhetjük! Adatait szigorú GDPR szabályzatunk szerint kezeljük.
Köszönjük válaszait!

A részvételi díj irodánk választása esetén az alábbiakat tartalmazza:

  • repülőjegy illetékekkel, választott csomagfeladási opciókkal
  • választott transzferdíj, amennyiben releváns
  • szállásköltségek (kivéve helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó, resort fee)
  • a be- és hazautási feltételek, szabályozások folyamatos monitorozása az út szervezésének megkezdésétől hazaérkezésig; az esetleges járatmódosítások, járattörlések esetén felmerülő, légi- és földi szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézés
  • 24 órás telefonos asszisztencia, segítségnyújtás indulástól hazaérkezésig
  • Morton’s Világjegy – virtuális idegenvezető a zsebedben
  • Biztosítási lehetőségek