fb pix
mortons travel

Miért épp a Morton's-szal?

Kedves leendő Utasunk!

Megtisztelő számunkra, hogy utazásának megszervezését irodánkra bízza. Annak érdekében, hogy utazása az Ön által megálmodottak szerint valósulhasson meg, legyen kedves segíteni munkánkat az alábbi kérdésekre adott pontos és hiánytalan válaszaival! A kitöltés kb. 4 percet vesz igénybe. A válaszok beérkezését követően munkatársaink legkésőbb 2 munkanapon belül küldik meg az Ön személyre szabott utazási ajánlatát.

Hova tervezi utazását?
Az utas(ok) pontos, útlevélben szereplő neve, gyermekek esetében életkor az utazás időpontjában:

Érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezik-e?


Amennyiben a teljes oltási sort megkapta, az oltás típusa:

Amennyiben nem rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal, hazaérkezve vállalja-e a 10 napos karantént vagy a 2 teszt elkészítését a karantén feloldásához?
Amennyiben Ön átesett a Covid-19 fertőzésen, a védettségi igazolványának érvényessége:
Amennyiben az úti cél országba történő beutazás (beleértve a tranzitállomás/ és vagy légitársasági feltételeket) negatív PCR-teszthez kötött, vállalja-e az utazást (a teszt ára 19 500 Ft/ fő/ teszt)? (Egyes esetekben az oda- és visszaútra is szükséges lehet a teszt bemutatása, mely utóbbi védettségi igazolvány hiányában nem minden esetben használható az esetleges itthoni karantén kiváltásához.)
Mikorra tervezi az utazását? (Az iskolai szünetek időpontja kiemelt szezonnak számít, amennyiben megfelel más időpont is, az ár csökkentése érdekében javasoljuk azokon kívülre tervezni az utazást.)
Milyen időtartamra, hány éjszakára tervezi utazását? (Tengeren túli utazások esetén az időeltolódás és a repülés miatt az utazás általában 2-3 nappal több, mint az éjszakák száma.
A hotelek kiválasztásánál milyen szempontokat vegyünk figyelembe? Mik az Ön számára legfontosabbak?


Mi az a minimum ellátás, amely érdekes az Ön számára?3 vagy több utas esetén milyen szobaelosztással készítsük el ajánlatunkat?
A repülőtér – hotel – repülőtér közötti utat gyűjtő (több utas az autóban/ buszon, egyéb közlekedési eszközön) vagy privát transzferrel (az utazás időtartama lényegesen lerövidíthető) lehet megtenni. Kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül!


Kérjük, jelölje meg, hogy összesen (az összes utas összes költségét figyelembe véve) milyen összeget szán az utazásra!
Kérjük, írja meg nekünk, hogy milyen egyéb (fent nem részletezett) szempontot vegyünk figyelembe személyre szabott ajánlatának elkészítésekor! Milyen feltételek teljesülése esetén bízná rá utazása megszervezését irodánkra?
Van-e már a szóban forgó utazásra ajánlata más irodától? Ha van már kinézett járata, szállása vagy ajánlata más irodától, szívesen megnézzük, irodánk mennyivel kedvezőbben tudja biztosítani ugyanazt.
Kérjük adja meg elérhetőségeit, ahová az ajánlatot küldhetjük!
Köszönjük válaszait!