hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

10 ok, hogy amerikai csoportos útját a Morton’s Travelnél foglalja

tapasztalat golden gate híd san francisco

tapasztalat

Hosszú évek óta, közel 30 éve őrizzük az amerikai csoportos utazások piacvezető címét.

USA szakértő kollégáink magas fokú szakmai tudással és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek az Egyesült Államokat és az oda történő utazások szervezését illetően. Az elmúlt évtizedek során utasaink visszajelzése alapján csiszolgattuk, tökéletesítgettük útjainkat annak érdekében, hogy a velünk utazók maximális elégedettséggel térhessenek haza Amerikából.

Segítségünkkel egészen biztos, hogy nem megy el értékes idő az útvonalak, a látnivalók, a szállások felkutatásával, a programok ésszerű sorrendjének megtervezésével vagy épp az étkezési lehetőségek feltérképezésével, a parkolóhelyek helyszíni keresésével, a közlekedési problémák megoldásával stb.; mindezekről szervező kollégáink és idegenvezetőnk gondoskodik.

Kollégáink nem csupán csoportos körutazás iránt érdeklődők számára tudnak segítséggel lenni, hanem városlátogatások, nyaralóprogramok, egyéb fly & stay és fly & drive útvonalak összeállításában is készséggel állnak az utazni vágyók rendelkezésére.

Magyar nyelvű, helyismerettel rendelkező,
közönség kedvenc idegenvezetők
a teljes út során

Idegenvezetőink mindig a legérdekesebb látnivalókat, a legszebb kilátópontokat, a legjobb éttermeket mutatják meg amellett, hogy olyan tudnivalókat mondanak el a helyszínen, amik egyet útikönyvben sem szerepelnek, és természetesen ők azok, akik az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában is azonnali segítséget tudnak nyújtani.

magyar nyelvű idegenvezetők második előny ikon

harmardik előny előleg 10%

10% előleg

Csoportos útjaink már 10% előleggel foglalhatóak. Az előleget kiegészíteni 40%-ra akkor szükséges, amikor a határok megnyíltak, a hátralék az utazás előtt 30 nappal esedékes.

Ezentúl – a fenti feltételeknek megfelelve – egyéni fizetési ütemezés is kérhető. A fizetési ütemezés nyomon követése természetesen irodánk feladata, mi fogjuk figyelni a határidőket, utasainknak ezzel nem kell törődni.

harmardik előny előleg 10%

árgarancia

Minden utunkra árgaranciát vállalunk.Ez azt (is) jelenti, hogy egy esetleges erős forintromlás esetén is annyiba kerül az út, amilyen összegen az megrendelésre került.

ötödik előny ikon

Tetszőleges kombinálhatóság, variálhatóság,

fix és egyéni hosszabbítási lehetőségek – garantált indulás

Az egymásra fűzött útvonalaink nyújtanak segítséget abban, hogy utasaink igényeit maximálisan kielégítsük, ill. ez garantálja azt is, hogy útjainkat kisebb létszámú jelentkezés esetén is biztosítani tudjuk.

amerika térkép útvonalak és csoportos utak

harmardik előny előleg 10%

jól hallható, saját

audioguide

Körutunk teljes időtartama alatt minden utas saját fülhallgatóval rendelkező audioguide-ot használhat.

Nem megy el idő a különböző látnivalóknál az eszközök felvételével és leadásával, ráadásul minden készülékünk kiválóan alkalmas a távolabbi beszéd továbbítására, nem beszélve a higiénikusságról.

harmardik előny előleg 10%

applikáció

a teljes útvonal adataival

Egy olyan különleges, kiegészítő szolgáltatást biztosítunk minden utasunk számára, amely lehetővé teszi, hogy az utazáshoz kapcsolódó összes dokumentum, útvonal, részlet egy mozdulattal elérhető legyen.