fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Egész napos kirándulás Palm Beachre Frei Tamással

Egész napos fakultatív programunk keretében olyan perspektívából fedezhetjük fel Florida ezen különleges városát, Palm Beach-et, ahogy egyébként nem lenne lehetőségünk. 

Kalandunk kísérője nem más, mint Frei Tamás, aki remek vendéglátóként a kötelező látnivalókon túl a rejtett, csak beavatottak által ismert titkokat is megosztja majd.

A valamivel több mint 100 km-es utat Miami városából Palm Beachre autóbusszal tesszük meg a reggeli órákban. 

Első állomásunk a Fagler Múzeum gyönyörű palotaépülete lesz, ahol találkozunk kísérőnkkel, Frei Tamással. A találkozást követően a Breakers Hotelben lehetőségünk nyílik egy kis pihenésre és beszélgetésre is mi más, mint egy-egy kávé mellett. A vállalkozóbb kedvűek kipróbálhatják a golfpályát is.

 

Egy közös, jó hangulatú ebédet követően a „BÁBEL-i” ihletésű utunk folytatásaként megnézzük Florida egyik legnagyobb ingatlanját a „Trump házaként” is sokat emlegetett Mar-a-Lagót.

Fényűző sétánkat a Worth Avenue pálmafáinak árnyékában folytatjuk, és bebarangoljuk a világ egyik legdrágább bevásárló utcáját. Utasaink betérhetnek egy kellemes kávézóba, valamint Frei Tamás kedvenc boltjába, ahol hihetetlen árakon értékesített ritka kéziratokat és könyveket kínálnak az érdeklődőknek. 

A nap zárásaként elutazunk a Sawgrass Millbe, ami Amerika legnagyobb outlet és shopping parkja. Utasaink kényelmesen végigböngészhetik az üzletek nyújtotta hihetetlen kínálatot, majd búcsút intve Palm Beach káprázatos világának visszatérünk Miami városába.

Irodánk mind az egyéni városlátogató vagy fly & drive, mind a csoportos utasai számára biztosítani tudja a programon való részvételt.

Csoportos utasainknak, ill. hozzájuk csatlakozva az alábbi időpontokban biztosítunk lehetőséget a programon való részvételre:

Részvételi díj: 79 900 ft/ fő

A részvételi díj tartalmazza: