hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Hova utazhatok? // Repülőjegy kiárusítás

Egész napos kirándulás Palm Beachre Frei Tamással

Pam Beach

Fakultatív programunk keretében most Ön is egy felejthetetlen kalandnak lehet részese, mely során találkozhat Frei Tamással, aki saját egyedi perspektívájából vezet végig minket Florida egyik legcsillogóbb gyöngyszemén, Palm Beachen.

Utunk első helyszíne a Flagler Múzeum gyönyörű palotaépülete. Egy kis pihenésre a Breakers Hotelben nyílik majd lehetőség. A hangulatos helyszín ideális egy kellemes beszélgetésre egy kávé mellett, valamint a vállalkozóbb kedvűek kipróbálhatják a golfpályát is.

Egy közös jó hangulatú ebédet követően a „BÁBEL-i” ihletésű nap folytatásaként megnézzük Florida egyik legnagyobb ingatlanját, a „Trump házaként” is sokat emlegetett Mar-a-Lagót. Fényűző sétánkat a Worth Avenue pálmafáinak árnyékában folytatva bebarangoljuk a világ egyik legdrágább bevásárló utcáját. Utasaink betérhetnek egy kellemes kávézóba, valamint Frei Tamás kedvenc boltjába, ahol hihetetlen árakon értékesített ritka kéziratokat és könyveket kínálnak az érdeklődőknek.

A nap zárásaként elutazunk a Sawgrass Millbe, ami Amerika legnagyobb outlet és shopping parkja. Utasaink kényelmesen végigböngészhetik az üzletek nyújtotta hihetetlen kínálatot.

79 900 Ft/fő

A program időpontja:

Tekintese meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!