fb pix
mortons travel

2023 Előfoglalási akció és kedvezmények január 31-igLas Vegas by Night

Las vegas by night fakultatív program utazás váorslátogatás repülőjegy mortons travel csoportos út idegenvezetés usa mirage golden nugget

A Bűn Városaként is ismert felnőtt játszótér, Las Vegas felfedezése nem lehet teljes egy esti városi túra nélkül. Las Vegas by Night fakultatív programunkon idegenvezetőnk a város éjszakai arcát mutatja meg, a leghíresebb kaszinókat felvonultató Las Vegas Strip mentén hamisítatlan amerikai kultúrsokkra számíthatunk. A Golden Nugget Hotel előtt a nagyérdeműt például látványos fényeffektusokból álló showműsorral szórakoztatják, a Treasure Island egy igazi kalózhajó megtámadását és elsüllyesztését mutatja be, rengeteg statisztával; néhány méterrel odébb a Mirage előtt egy vízesés vulkánkitöréssé változik, ugyanitt ráadásul a híres fehér tigriseket is meglátogathatjuk.

Már messziről látni fogjuk a Luxor piramisát is, melynek csúcsáról induló fénycsóva a világ egyik legfényesebbje, és amelyet város felé tartó repülőgépek pilótái többszáz kilométeres távolságból is látnak. A fényárban úszó Las Vegas látványa mindenkit felpörget majd. 

A program részvételi díja tartalmazza a buszos városnézést idegenvezetőnkkel.

39 900 Ft/fő

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!