Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Las Vegas by Night fakultatív program

Las vegas by night fakultatív program utazás váorslátogatás repülőjegy mortons travel csoportos út idegenvezetés usa mirage golden nugget

A Bűn Városaként is ismert felnőtt játszótér, Las Vegas felfedezése nem lehet teljes egy esti városi túra nélkül. Las Vegas by Night fakultatív programunkon idegenvezetőnk a város éjszakai arcát mutatja meg, a leghíresebb kaszinókat felvonultató Las Vegas Strip mentén hamisítatlan amerikai kultúrsokkra számíthatunk. A Golden Nugget Hotel előtt a nagyérdeműt például látványos fényeffektusokból álló showműsorral szórakoztatják, a Treasure Island egy igazi kalózhajó megtámadását és elsüllyesztését mutatja be, rengeteg statisztával; néhány méterrel odébb a Mirage előtt egy vízesés vulkánkitöréssé változik, ugyanitt ráadásul a híres fehér tigriseket is meglátogathatjuk.

Már messziről látni fogjuk a Luxor piramisát is, melynek csúcsáról induló fénycsóva a világ egyik legfényesebbje, és amelyet város felé tartó repülőgépek pilótái többszáz kilométeres távolságból is látnak. A fényárban úszó Las Vegas a magasból csak igazán látványos! A program csúcspontjaként a helyi, 2:1 méretarányban épült Eiffel Tower kilátójából örülünk annak, hogy személyesen is megtapasztalhatjuk a város elképesztő atmoszféráját.

Vegas világsztárokat felvonultató showműsorai és musicaljei is világszinvonalúak, melyek közül az aktuális kedvenceket Las Vegas Show fakultatív programunk keretében élvezhetik.

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!