hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Utazz el a télből a nyárba! - Dominika - Maldív-szigetek - Mexikó - Seychell-szigetek - Zanzibár

Radio City Music Hall karácsonyi revü

Radio City Music Hall 

A Midtown Manhattanban, a Rockefeller Center épületében található Radio City Music Hall New York egyik leghíresebb szórakoztató központja. Önmagában is kiváló turista célpont. A terem közel 6000 ülőhellyel rendelkezik, megnyitásakor a világ legnagyobb filmszínháza volt, ma vezető pop- és rockelőadók, valamint 1988 óta számos televíziós műsor és díjátadó kedvelt helyszíne.

Karácsonyi revü

A Radio City Music Hall falai között november elejétől december végéig műsorra tűzik a Christmas Spectacular with the Rockettes hagyományos karácsonyi revüjét, melynek legnagyobb sztárjai a Rockette-k (táncoslányok) és a Mikulás. Az első karácsonyi műsor a Radio City Music Hall megnyitásának évében, 1932-ben került megrendezésére, az azóta eltelt közel 90 évben a táncos jelenetek közül kettőt a mai napig változatlan formában mutatnak be.

A 90 perces előadás előtt a nézők a Radio City Music Hall impozáns előcsarnokában érkezéskor saját mikulássapkát kapnak, ill. lehetőségük van a Mikulással és a The Rockettes táncoslányaival szelfizni.

  

Irodánk mind az egyéni városlátogató vagy fly & drive, mind a csoportos utasai számára biztosítani tudja a karácsonyi revün való részvételt. Érdemes a foglalást időben elindítani, a legjobb ülőhelyek nagyon hamar gazdára találnak!

Részvételi díj: 39 900 Ft/ fő

A részvételi díj tartalmazza:

belépőjegy

A részvételi díj nem tartalmazza:

a Rockefeller Centerhez való eljutás és az onnan való visszajutás költsége, magyar nyelvű idegenvezetés