fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Grand Canyon Skywalk

grand canyon skywalk belépő megközelítés fakultatív program mortons travel hualapai rezervátum colorado folyo

A Las Vegas központjától két és fél óra autóútra található Skywalk amerikai tartózkodásunk egyik legkülönlegesebb programját tartogatja. A Grand Canyon vita nélkül a világ egyik legszebb és legmonumentálisabb természeti csodája, amelytől még a sokat látott utazó szája is tátva marad. Hihetetlen mérete és a közel két kilométeres mélység látványa örök életünkre a retinánkba ég. Csak ülni a síkság szintjén, és órákon keresztül nézni a természet millió éves munkáját is tökéletes program, azonban van lehetőségünk egy fokkal intenzívebbre venni a Grand Canyon élményt.

A Skywalk a Hualapai Indián Rezervátum területén, a kanyon nyugati peremén található 1450 méteres mélység felett. A platform 2007-ben készült el, 20 méter széles és 21 méterre nyúlik ki a szakadék fölé. Tériszonyosoknak nem ajánlott! Grand Canyon Skywalk fakultatív programunkhoz a belépőn kívül ebéd is tartozik, és természetesen lehetőség nyílik tökéletes fotók készítésére is a látványos háttér előtt. (A programon idegenvezetőnk nem tart a jelentkezőkkel.)

59 900 Ft/ fő

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!