Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Grand Canyon Skywalk fakultatív program

grand canyon skywalk belépő megközelítés fakultatív program mortons travel hualapai rezervátum colorado folyo

A Las Vegas központjától két és fél óra autóútra található Skywalk amerikai tartózkodásunk egyik legkülönlegesebb programját tartogatja. A Grand Canyon vita nélkül a világ egyik legszebb és legmonumentálisabb természeti csodája, amelytől még a sokat látott utazó szája is tátva marad. Hihetetlen mérete és a közel két kilométeres mélység látványa örök életünkre a retinánkba ég. Csak ülni a síkság szintjén, és órákon keresztül nézni a természet millió éves munkáját is tökéletes program, azonban van lehetőségünk egy fokkal intenzívebbre venni a Grand Canyon élményt.

A Skywalk nevű üvegpadlós patkó

A Hualapai Indián Rezervátum területén, a kanyon nyugati peremén található, 1450 méteres mélység felett. A platform 2007-ben készült el, 20 méter széles és 21 méterre nyúlik ki a szakadék fölé. Tériszonyosoknak nem ajánlott! Grand Canyon Skywalk fakultatív programunkhoz a belépőn kívül ebéd is tartozik, és természetesen lehetőség nyílik tökéletes fotók készítésére is a látványos háttér előtt.

A még ennél is extrémebb élményre vágyóknak lehetősége nyílik helikopterrel berepülni a kanyon mélyére, akár a Colorado-folyó szintjéig: Részletek

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!