fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Midtown Manhattan (New York) magyar nyelvű idegenvezetővel (fél napos)

Félnapos városnézésünk során Manhattan központi területét, azon belül is Midtown Manhattan turista szempontból legfontosabb részeit fedezzük fel.

Olyan világhírű látványosságokat tekintünk meg a programon, mint a folyton nyüzsgő Times Square

 

… a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway

 

… az ikonikus Empire State és Flatiron Building (kívülről).

 

 

A hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, egy régi ipari magasvasút pályáján épített nyilvános park meglátogatása lesz.

A közeli Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ egyik legnagyobb és legszebb vasútállomásán milliók haladnak keresztül naponta, ez New York egyik legfontosabb ütőere.

Midtown Manhattaben – többek között – kihagyhatatlan a Central Park meglátogatása is.

 

Irodánk mind az egyéni városlátogató vagy fly & drive, mind a csoportos utasai számára biztosítani tudja a programon való részvételt.

Egyéni városlátogató vagy fly & drive utasaink az év minden napján részt tudnak venni a magyar idegenvezető vezetésével történő, személyre szabott egyéni túrán, melynek során idegenvezetőnk az utasok szállodájánál találkozik a résztvevőkkel, és oda is kíséri vissza őket, gyalogos program kb. 4 órás.

Részvételi díj: 11 900 Ft/ óra/ fő*

A részvételi díj tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza:

*A részvételi díj min. 4 fő foglalása esetén érvényes.

Csoportos  utasainknak, ill. hozzájuk csatlakozva az alábbi időpontokban biztosítunk lehetőséget a programon való részvételre:

Részvételi díj: 19 900 Ft/ fő*

A New Yorkot érintő csoportos útjainkon résztvevő utasaink számára a programon való részvétel díját az alapár tartalmazza.

A részvételi díj tartalmazza: