fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Broadway musical

Broadway

Manhattan híres színházakkal övezett része a 40. és 54. utca között húzódik Midtown Manhattanben, ez a város legrégebbi észak-dél irányű sugárútja, a világ elsősorban mégis a New York-i színházi élet középpontjaként ismeri, mely minden évben turisták százezreit hozza a városba, a 2018-2019-es évad több mint 14,7 millió nézőt vonzott.

A Broadway kifejezés nem egyetlen színházat jelöl, minden olyan előadást érjünk alatta, amelyet 500 vagy annál nagyobb férőhellyel rendelkező színházban (41 intézmény) mutatnak be, és amelyek a Broadway (út) környékén a színházi negyedben találhatók. Magán a Broadway-n csupán három színház taláható. (Az 500 fő alatti színházakat Off-Broadway-nek, a 100 fő alattiakat Off-Off-Broadway-nek nevezik).

A Broadway-en bemutatott műsorok többsége musical.

 

Irodánk mind az egyéni városlátogató vagy fly & drive, mind a csoportos utasai számára biztosítani tudja az egy vagy akár több Broadway előadáson való részvételt, az aktuálisan futó előadások listája munkatársainktól elérhetőségeinken kérhető.

Részvételi díj: 64 900 Ft/ fő

A részvételi díj tartalmazza:

belépőjegy

A részvételi díj nem tartalmazza:

a színházba való eljutás és az onnan való visszajutás költsége, magyar nyelvű idegenvezetés