Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

Everglades airboat hajózás és aligátorfarm

everglades airboat légpárnás jármű everglades nemzeti park aligátor farm miami beach florida mocsárvilág mortons travel amerikai csoportos út fakultatív program

Miami Beach és környéke

Az Egyesült Államok egyik legizgalmasabb része, ahol a kultúrák keveredése és a fantasztikus természeti környezet változatos, üdítően színes-szagos koktéllá áll össze. Érdemes azonban a végeláthatatlan fehérhomokos strandokat és az art deco stílusú belvárost egy rövid időre magunk mögött hagyni, és meglátogatni az aligátorokat!

Everglades Nemzeti Park

Nem érdemes kihagyni meglátogatását, a Miami nyüzsgő központjától csupán 50 kilométerre fekvő természeti látványosságot. Itt részt vehetünk egy „airboat ride"-on, mely során légpárnás motorcsónakkal járjuk be az óriási, rejtelmes mocsárvilágot. A fakultatív kirándulás fénypontja az aligátor farm meglátogatása, ahol több, mint kétezer példány él. A farmon megtekinthetjük nem csak az állatok etetését nézhetjük meg, aligátor és kígyó show-t is. Napszemüveget és naptejet mindenképp hozzunk magunkkal!

Az Everglades Nemzeti Park, az USA második legnagyobb területű nemzeti parkja, mely 1979 óta az UNESCO Világörökség része, egyedülálló természeti jelenségnek köszönheti a létezését: Az Okeechobee-tó vizét dél felé, a Floridai-öböl felé levezető folyó szétterül az alacsony lejtésű síkságon, amely az év nagy részében vízben áll, és amelyen csepp alakú szigetek alakultak ki. Ezeken a szigeteken (hammock) elképesztő gazdagságú szubtrópusi növény-és állatvilágot találni, a mocsárvilágot pedig természetesen imádják a madarak, az év során legalább 400 fajt lehet itt megfigyelni.

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!