fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Tűz völgye kirándulás (Valley of Fire)

Valley of fire napi túra látnivaló las vegas day trip fakultatív program amerikai csoportos utazás mortons travel pink canyon atlatl rock fire wave viva las vegas nevada túrázás state park

Évente tízmilliók látogatnak el az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb idegenforgalmi központját jelentő Las Vegasba, ill. utaznak el egy vagy több napos túrákra az egyébként elképesztő Grand Canyonhoz, amelynek még a legközelebbi része, a Hualapai Indián Rezervátumban található Skywalk kilátó is több mint két és fél óra autózásra található Vegastól.

Ennél sokkal közelebb, mindössze 80 kilométerre található a Valley of Fire természetvédelmi övezet, ahol a vörös minden árnyalatában pompázó homokkő formációkat, rózsaszín kanyonokat és marsbéli tájat találunk. Ne hagyjuk ki a Rózsaszín kanyont (Pink Canyon), a Tűzhullámot (Fire Wave) és a park fontos kulturális látnivalóját, az Atlatl-sziklát (Atlatl Rock) sem. Ez utóbbi területen egy, a 11. századig itt élt nép sziklarajzaiban gyönyörködhetünk. A park fantasztikus színekkel és fotó helyszínekkel várja a látogatókat.

A Valley of Fire látványos formakincse miatt népszerű filmes helyszínnek számít. Láthattuk az Elvis-féle Viva Las Vegas, a Star Trek vagy a Total Recall - Emlékmás (a Mars szerepében) kockáin is.

A buszos programon idegenvezetőnk végig kíséri a csoportot.

74 900 Ft/fő

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!