Tartson velünk az idei utazás kiállításra! Ingyenes belépő ITT →

MEGTEKINTETT AJÁNLATOK

USS Midway fakultatív program

Uss midway múzeum san diego látnivalók anyahajó haditengerészeti múzeum usa amerika egyesült államok kalifornia mortons travel amerikai csoportos utazás

A San Diego belvárosa közelében horgonyzó USS Midway anyahajó 50 évig rótta a világ tengereit, napjainkban pedig a város egyik legfontosabb látványossága. Történelem és hadászat iránt érdeklődőknek kötelező program, de minden korosztály megtalálja kedvenc helyeit az ország egyik legnépszerűbb múzeumában.

A látogatók - akik között a bel-és külföldi turisták mellett számos amerikai veteránt és aktív katonát, illetve iskolás csoportokat találunk - megismerkedhetnek az egykori úszó városban szolgáló 4500 tengerész mindennapjaival. Az évek során összesen 200 000 fő dolgozott a USS Midway fedélzetén, azt általuk használt berendezések, fegyverek, repülők és helikopterek mind helyreállított formában tekinthetők meg. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt életre szóló élmény a kiállított vadászgépek és helikopterek pilótafülkéinek meglátogatása. Fakultatív programunk során magyar nyelven is meghallgathatja a múzeum munkatársainak bemutatóit.

A USS Midway múzeum meglátogatására a Morton’s Travel amerikai csoportos utazásain kívül is lehetősége nyílik, a belépőjegyek foglalásával kapcsolatban keresse utazási szakértőinket elérhetőségeinken vagy Messengeren!

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!