hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Hova utazhatok? // Repülőjegy kiárusítás

Hajókirándulás Ellis Islandre és a Szabadság-szobor szigetére

Szabadság-szobor és ellis island ellis-sziget belépő komp battery park fakultatív program new york városnézés idegenvezetés mortons travel városlátogatás csoportos út egyéni út new york repülőjegy

A Manhattan déli csücskétől komppal megközelíthető sziget a New York-i kikötő bejáratánál található, története egészen 1630-ig nyúlik vissza, erődként és lőszerraktárként is funkcionált. 1892 és 1954 között ez volt az egész ország legforgalmasabb állomása, ahol a bevándorlók ellenőrzése folyt. A rekordot 1907 jelentette, amikor több mint egymillió embert ellenőriztek az állomáson. Az Ellis-sziget 1966 óta nemzeti parki rangot élvez.

A Szabadság-szobor monumentális méretekkel, fantasztikus környezetben várja a látogatókat. A szoborban nincsen lift, a 20 emeletnyi magasságban található kilátóhoz 354 lépcső vezet fel. Az erőfeszítésért remek kilátásért jutalmaz minket a világ egyik leghíresebb szobra, mely bevándorlók milliói számára jelentette a viszontagságos tengeri út végén, hogy végre megérkeztek az Ígéret Földjére.

A program tartalmazza a hajójegyet. Az idegenvezető informális segítséget nyújt az eljutáshoz, de a programon nem vesz részt, ill. a program ára nem tartalmazza a kikötőbe való kijutás és visszajutás költségét.

14 900 Ft/fő

A program időpontja:

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!