fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

3=4 programcsomag - Manhattan

3=4 programcsomag Dowtown Manhattanben fakultatív programunk során utasaink 3 program áráért 4 élménnyel gazdagodhatnak.

A programcsomag tartalmazza az ebédet, a hajójegyeket és a belépőket is, az idegenvezető kíséretében. A hajózáson kívül az egyéb közlekedést az ár nem tartalmazza (az egyes látnivalók rövid sétára találhatóak egymástól – a szálláshoz való visszajutás távolság függvényében gyalog vagy tömegközlekedéssel, az idegenvezető segítségével történik.)

Irodánk mind az egyéni városlátogató vagy fly & drive, mind a csoportos utasai számára biztosítani tudja a programon való részvételt.

Egyéni városlátogató vagy fly & drive utasaink az év minden napján részt tudnak venni a magyar idegenvezető vezetésével történő, személyre szabott egyéni túrán, melynek során idegenvezetőnk az utasok szállodájánál találkozik a résztvevőkkel, és oda is kíséri vissza őket.

Részvételi díj: 11 900 Ft/ óra/ fő*

A részvételi díj tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza:

*A részvételi díj min. 4 fő foglalása esetén érvényes.

Csoportos  utasainknak, ill. hozzájuk csatlakozva az alábbi időpontokban biztosítunk lehetőséget a programon való részvételre:

Részvételi díj: 79 900 Ft/ fő

A részvételi díj tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza: