fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

New York és Miami a március 15-i héten - magyar nyelvű idegenvezetéssel

9 nap
idén 0 alkalommal

1 174 000 Ft-tól
személyenként

RÉSZLETEK

 • ÚT TÍPUSA
 • Körutazás
 • HOTEL BESOROLÁS
 • Program szerint
 • ELLÁTÁS
 • Reggeli
 • HIVATKOZÁSI SZÁM
 • 250766

New York, New York. A világ legfontosabb pénzügyi-gazdasági központja, mindannyiunk bakancslistás úti célja, filmekből és sorozatokból ismerős számtalan, világhírű látványossággal. New Yorkról mindenkinek él egy kép a fejében, a valóság azonban minden várakozást felülmúl: csodálatos őskáosz fogad minket, mely hangos-színes-szagos, egyszerre nemzetközi és nagyon amerikai, és mely minden utcasarkon valami újjal, izgalmassal kecsegtet.

Utazásunk tortájára a habot Miami adja: a New York-i városnézések fáradalmait Florida óceánpartjánál pihenhetjük ki.

Garantált indulás!

Árfolyam-garancia!

New York utazás

1. nap

Az utazás New Yorkba Budapestről indulva a menetrend függvényében a reggeli/ déli órákban veszi kezdetét, érkezést követően remek, Manhattanben elhelyezkedő szállodánk felé vesszük az irányt, ahol másnap reggelig igyekszünk kipihenni az utazás fáradalmait.

Tervezett hotel (a változtatás jogát irodánk fenntartja): DoubleTree by Hilton New York Downtown 

2. nap

A hotelben elfogyasztott reggelink után egy aktív séta és/ vagy buszos kirándulás során délelőtt Manhattan déli részét, a pénzügyi negyed és az egykori World Trade Center környékét fedezzük fel. 

A nap további részében ismerjük meg a délelőtt kívülről megcsodált épületeket belülről is! 3=4 fakultatív programcsomagot választó utasainkat az alábbi felejthetetlen élmények várják idegenvezetőnkkel:

 • jó hangulatú, közös "piknik" ebéd
 • 9/11 Memorial & Museum (Az igazi történelem itt vár bennünket. Hagyjunk helyet az érzelmeknek ezen a rendkívüli bemutatón! Óriási erővel hat, hogy egyszeriben ott találjuk magunkat a világot alapjaiban megrendítő esemény részleteinél.)
 • One World Observartory (A One World Observatory New York legújabb, legmodernebb kilátója a város déli részében.)
 • Városnéző hajóút: Manhattan és a Szabadság-szobor látképe mellett az East River túlsó partján Brooklyn, míg a Hudson másik oldalán Jersey City fényeiben gyönyörködhetünk.

3. nap 

Reggeli után fél napos városnézés következik, melynek keretei között olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, az ikonikus Empire State vagy Flatiron Building.
A hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, egy régi ipari magasvasút pályáján épített nyilvános park meglátogatása lesz. A közeli Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ egyik legnagyobb és legszebb vasútállomásán milliók haladnak keresztül naponta, ez New York egyik legfontosabb ütőere, de vár minket a kihagyhatatlan Central Park is, ahol véget ér a közös program. 

Esti fakultatív program: New York by night programunkon gyönyörködjön a fényárban úszó metropolisz panorámájában az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb jelképének számító Empire State Building kilátójából! A program a belépő mellett vacsorát is tartalmaz.

4. nap

Aki a bőséges reggeli után végig velünk tart ezen az egész napos fakultatív városnézésen, rendhagyó módon ismerkedhet meg - többek között - az alábbiakkal: 5th Aveneue, Dakota-ház, Central Park, Lincoln Center, Rockefeller Center, Saint Patrick katedrális, stb. A közös, a program részét képező ebéd után együtt az amerikai kultúra fellegvárát, a Metropolitan Múzeumot. (A programra maximum 20 fő jelenetkezését tudjuk fogadni, időrendi sorrendben.)

Aki nem tart az egész napos fakultatív programot választó utasokkal és idegenvezetőnkkel, szintén fakultatív programként ellátogathat a Szabadság-szobor szigetére egy hajókirándulás keretében.

Esti fakultatív programként tekintsen meg élőben egy világhírű Broadway musicalt!

(Tipp: a Szabadság-szobor szigetére történő hajózás híres turistalátványosság, azonban utasaink visszajelzései alapján ár-érték arányban nem ad olyan élményt, amit elsőre várnánk tőle. A programra való jelentkezést ennek ellenére irodánk biztosítja azok számára, akik élni szeretnének a lehetőséggel. )

5. nap

New York-i programunk véget ér, a nap további részében belső repülőjárattal utazunk tovább, városlátogatásaink fáradalmait a világ egyik legszebb óceánpartján pihenhetjük ki. Miami repülőtéréről privát transzferrel utazunk remek elhelyezkedésű, 4*-os szállodánkba Miami Beachre.

Tervezett hotel (a változás jogát Irodánk fenntartja): The Gates Hotel South Beach - a DoubleTree by Hilton

6. nap

Utazásunk hatodik napján vár ránk az aligátorok földje, az Everglades Nemzeti Park és egy különleges airboat túra

A reggelit követően busszal utazunk a Nemzeti Park területére idegenvezetőnkkel. A park egy 1,5 millió (!) hektáron elterülő mocsaras, erdős terület. Rendkívül népszerű a turisták körében, élővilága igen gazdag: az aligátorok mellett rengeteg békát, flamingót, lamantint és madarat csodálhatunk meg. 

A koraesti órákban idegenvezetőnk segítségével belekóstolhatunk Miami Beach esti életébe, élvezve a város vibráló hangulatát a homokos tengerpart mentén.

 

7. nap

Floridai kirándulásunk végéhez közeledve még megkoronázhatjuk az élményeket egy egész napos fakultatív Key West kirándulással. Már az odavezető út is rendkívül izgalmas, hiszen nagy része cölöpökre épült. Key Westen természetesen nem maradhat el a fotózkodás az USA legdélibb pontjánál, a Southernmost Pont Buoy-nál! Késődélutáni órákban busszal utazunk vissza Miami Beachen elhelyezkedő szállodánkba. 

 

8. nap

Menetrendünknek köszönhetően maximálisan ki tudjuk használni a Miami utazás során eltölthető időt, reggeli után még tehetünk egy nagyobb sétát, pótolhatjuk az elmaradt bevásárlást.


A délutáni/esti órákban transzferrel megyünk ki a repülőtérre.


Tervezett menetrend:

2025.03.18. Miami-Atlanta 19:45 21:50

2025.03.18. Atlanta-Párizs 23:45 13:20+1

2025.03.19. Párizs-Budapest 14:40 16:50

 

9. nap

Utazás és érkezés Budapestre.

Irodánk a programváltozás jogát fenntartja.

Az utazás során sokat fogunk sétálni, gyalogolni is, így a program aktívabb fizikai igénybevételt jelent.

A csoport idegenvezetője a repülések és a repülőtér - hotel - repülőtér transzferek, bizonyos fakultatív programok során nem minden esetben tart az utasokkal. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése merül fel, elérhetőségeinken forduljon munkatársainkhoz bizalommal! 

Társítás:

 • Társítást vállaló utasaink számára - amennyiben nem sikerül társat találnunk - 100 000 Ft-ot elengedünk az egyágyas felár árából. 

Az alapár tartalmazza:

 • nemzetközi repülőjegyeket Budapest – Miami, Miami – Budapest útvonalon kisméretű kézitáskával, 8 kg-os fedélzeti poggyásszal, valamint 23 kg-os feladható bőrönddel Air France és Delta járatokon
 • repülőtér – hotel – repülőtér transzfereket
 • 4 éjszaka szállást New Yorkban, tervezetten a  DoubleTree by Hilton New York Downtown hotelben
 • 3 éjszaka szállást Miami Beachen, tervezetten a The Gates Hotel South Beach - DoubleTree by Hilton**** hotelben
 • reggelis ellátást
 • resort fee-t (üdülőhelyi díjat)
 • helyi és helyközi közlekedést útleírást szerint
 • magyar nyelvű idegenvezetést az útleírásban jelzett programokon és a budapesti indulástól a hazaérkezésig
 • virtuális idegenvezetőt a teljes utazás során (a szabadprogramok alatt is)

Az alapár nem tartalmazza:

 • repülőtéri illetéket (159 000 Ft/ fő)
 • ESTA engedélyeket az USA-ba való belépéshez (13 900 Ft/ fő)
 • fakultatív programokat 
 • kötelező borravalót – helyi szokás szerint napi 10 USD/ fő, melyet idegenvezetőnk az első napon beszed (A borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban, mint pl. az USA-ban, kötelező /pl. gépkocsivezetők, idegenvezetők, szállodák munkatársai /recepciós, reggeliztetők, éttermek stb./. A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik Amerikában!)
 • útlemondási- és utasbiztosítást

Biztosítási lehetőségek: ide kattintva elérhető

Utunk igény szerint hosszabbítható, módosítható, ill. magasabb kategóriába sorolható (repülés magasabb osztályokon, szállás magasabb kategóriájú szobatípusban stb.). Egyéni kéréseivel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Beutazási feltételek: https://mortons.hu/hasznos-informaciok/usa-beutazasi-feltetelek

Hogy miért a Morton's Travel útjait érdemes választani, itt foglaltuk össze.

Az amerikai utakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre adott válaszaink itt olvashatók.

További USA csoportos útjaink

Utazási feltételek Az én Floridám - Florida körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

IDŐPONTOK & FOGLALTSÁG

EZÉRT UTAZZ VELÜNK

Három évtizedes tapasztalat
Több mint harminc éve őrizzük az amerikai csoportos utazások piacvezetőjének címét.

Árgarancia

Kiemelkedő ár-érték arány

Szállás a legjobb helyeken

Rugalmasság
Hosszabbítható, módosítható, magasabb kategóriába sorolható utak.

Fenntartható utazásszervezés

Garantált indulás

Több száz sikeres út

9 nap
idén 0 alkalommal

1 174 000 Ft-tól
személyenként

IDŐPONTOK & FOGLALTSÁG EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

NINCS ÁRVÁLTOZÁS, NINCS MEGLEPETÉS

Árgarancia
A foglaláskori ár nálunk nem változhat semmilyen körülmény hatására

Kiemelkedő ár-érték arány
Központi, jobb értékelésű hotelek; gazdagabb programkínálat.

USA Gyakori Kérdések ⇒ Miért a Morton's-szal utazzak Amerikába? ⇒

Kapcsolódó ajánlatok