Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály
  • Repüljön Európa legjobb légitársaságával akár 220 célállomásra.

    Repüljön Európa legjobb légitársaságával akár 220 célállomásra.

    Élvezze a kényelmes ülések, díjnyertes étkezések és világraszóló szórakoztató rendszerek nyújtotta kényelmet.

Repülőjegy kereső

Repülőjegy

A fenti repülőjegy keresőnkkel több száz légitársaság ajánlataiban kereshet egyszerre. A kereséshez csak meg kell adnia, hogy mikor, és honnan hová szeretne utazni, amelyek alapján kilistázzuk a legolcsóbb jegy árakat. A találati listát rendezheti, illetve tovább szűkítheti az igényeinek megfelelően.

Amennyiben megtalálta az önnek megfelelő ajánlatot, akár rögtön online le is foglalhatja, de személyesen is megteheti irodáinkban.

Miért előnyösebb, ha nálunk és nem az adott légitársaság oldalán foglal? Mert a legtöbb légitársaságnál nincs magyar nyelvű ügyintézésé, így ha bármilyen kérdése lenne, vagy probléma lépne fel, a legtöbb esetben csak idegen nyelven tud kommunikálni, ráadásul a legtöbb fapados légitársaságoknál ez is pénzbe kerül.

Repülőjegy foglalás menete:

A MORTON'S Légi Utazási Iroda legújabb szolgáltatása az online repülőjegy foglalás! Miért jó Önnek az online módon történő foglalás? Mert megkönnyíti és lerövidíti a foglalás egyébként hosszadalmas és stressz keltő menetét. Sokan azt mondják: „Az online repülőjegy foglalás bonyolult és összetett folyamat, könnyű elrontani, és nehéz kiigazodni az adatok sokaságában…”

Ez tévhit! Az online foglalás egy egyszerű, kényelmes, és mindemellett biztonságos szolgáltatás! Önnek nem kell sorban állni, nem kell nyitvatartási időpontokhoz igazodnia, a foglalás akár az éjszaka közepén otthonról is elvégezhető! A keresőmotor segítségével könnyen eligazodhat a sokféle úti cél és árak között, hiszen az mindig az előre beállított kritériumok alapján, az Önnek legmegfelelőbb ajánlatokat mutatja foglalás esetén!

Foglalás 50 országba! Igen, a MORTON'S Légi Utazási Iroda 50 országba közvetít járatokat, és mind az 50 országba foglalható repülőjegy online is. A keresési kritériumokkal leszűkítheti a jegyfoglalást azokra az Ön által leginkább preferált repülőtársaságokra, amelyeket szeret, így azzal a társasággal utazhat, amelyikkel csak szeretne.

A foglalás menete rendkívül egyszerű: amikor kiválasztotta a kívánt úti célt, a megfelelő repülőtársaságot, és a megfelelő árat, személyes adatai megadásával már meg is történt a foglalás! Adatait természetesen bizalmasan kezeljük, és csak a foglaláshoz használjuk fel! A foglalás után küldünk Önnek egy e-mailt, melyben a foglalással kapcsolatos minden információt összefoglalunk, így biztosítva a félreértések elkerülését. Ezen kívül kollégánk telefonon is megkeresi Önt, hogy visszaigazolja a repülőjegy foglalás sikerességét, és hogy tisztázzák a jegyének fizetési módját.

Az online foglalás előnye, hogy a foglalás menetének bármely pontján megváltoztathatók a kritériumok, Ön szinte bármikor dönthet úgy, hogy más járatot vagy más úti célt választ.

Foglalás ilyen egyszerűen! Ha mégis kérdése van, keressen elérhetőségeinken! Kollégáink a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére állnak!

Próbálja ki! Higgye el nem fog csalódni az online repülőjegy foglalás szolgáltatásunkban!

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Olcsó repülőjegyek


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató