fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

New York és/ vagy Florida Frei Tamás egy-egy napos részvételével, GARANTÁLT INDULÁSSAL!

Közel 20 hónap telt el úgy, hogy USA specialista irodaként egyetlen amerikai utat sem tudtunk elindítani. A 2021. november 8-i nyitást követően azonban számos utasunk tért már haza az óceán túlpartjáról élményekkel gazdagodva, köztük azon csoportos utasaink is, akiknek Frei Tamással is lehetőségük volt eltölteni egy teljes napot New Yorkban. P.N.Á. utasunk köszönőlevele a hazatérést követően:

"Szeretnénk megköszönni, hogy életünk egyik legjobban várt utazását ilyen szuper módon megszervezték! Fantasztikus napjaink voltak New Yorkban! ❤️ Balázs csúcsszuper! Frei Tamás szintén! Semmin sem kellett gondolkodnunk, csak élvezni ezt a pár napot! Nagyon hálásak vagyunk a felhőtlen pihenésért, és nagyon remélem, nemsokára egy következő útjukon ismét részt vehetünk!"

Utasaink kérésére az idei évben újra életre hívjuk nagy sikerű New York-i és floridai utunkat, melyek során azon kívül, hogy a csoportot közönség kedvenc idegenvezetőnk, Gyémánt Balázs kíséri, a társaságohoz egy-egy nap erejéig Frei Tamás is csatlakozik. Sőt, az idei évben - újdonságként - elindítjuk a két úti cél ötvözéséből kialakított New York és Miami utunkat is, melyen akár két napot is lehetőség van Frei Tamással eltölteni.

Tavaszváró New Yorkban magyar idegenvezetéssel és Frei Tamás egynapos részvételével

New York – a lehetőségek gazdagsága zavarba ejtő. De hogy stílusosak legyünk, a BÁBELi zűrzavar helyett egy igazán szervezett és izgalmasra hangolt utazás vár azokra, akik csatlakoznak az úthoz. A csoporthoz csatlakozik Frei Tamás, aki remek vendéglátóként a kötelező látnivalókon túl a rejtett, csak beavatottak által ismert titkokat is megosztja majd, köztük könyve legizgalmasabb helyszíneit is.

Florida magyar idegenvezetéssel és Frei Tamás egynapos részvételével

Az úton résztvevőknek egy igazán különleges élményben lehet része, mely során felfedezésre kerül Miami és környéke legcsodásabb látnivalói, sőt, Palm Beach-et maga Frei Tamás mutatja be nekünk!

New York és Florida magyar idegenvezetéssel és Frei Tamás egy-egy napos részvételével

Ha szívesen belevetnéd magad New York forgatagába, majd pihenésképp eltöltenél néhány napot a napsütötte Floridában, most lehetőséged van megvalósítani mindkét álmod.

Miért válaszd irodánk USA útjának valamelyikét? Kattints a részletekért!

Cikkünkből megtudhatod, mik a ma érvényes beutazási szabályok.

További USA útjaink 2022-ben