fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

ZANZIBÁR MOST TÉGED VÁR!

Üdvözlünk Zanzibár trópusi paradicsomában! 
Itt az idő, hogy elmerülj az egzotikus élményekben és a lenyűgöző tájakban. 

 

         

Első program: JOZANI ERDŐ

Az utazást egy izgalmas túrával kezdjük Zanzibár legnagyobb erdejében, a Jozani Erdőben. Itt találkozhatsz a mára már védett vörös colobus majmokkal természetes élőhelyükön. Ezek a majmok csak Zanzibáron őshonosak, és a Jozani erdőben mintegy 1200 egyed él. Hosszú, vörös bundájukról és jellegzetes ugrásaikról ismertek.

 

Második program: FŰSZERSZIGET

Utazásunk következő lépéseként ellátogatunk egy zanzibári fűszer ültetvényre, ahol megismerhetjük a különböző fűszerek ízeit. Nem véletlen, hogy Zanzibárt a fűszerek szigeteként is emlegetik. A szegfűszeg, fahéj, fekete bors és vanília a legnépszerűbb, melyek ízeit az utazás során ki is próbálhatod!

Harmadik program: SALAAM TEKNŐS BARLANG

A következő megállónk Zanzibár déli partja, ahol megtalálható a Kizimkazi falu. Egyik legkiemelkedőbb látnivalója a Salaam Teknős Barlang, ahol úszhatsz a barátságos tengeri teknősökkel. A barlangot természetes úton hozta létre a víz eróziója, és két kamra található benne. Az egyik mélyebb, a másik sekélyebb. Az utóbbiban számos tengeri teknős él, beleértve a zöld teknőst, a karcsú teknőst és a levesteknőst.
 EGYET ELÁRULUNK: egyedülálló élmény vár rád ebben a varázslatos környezetben.

Negyedik program: MALUUM BARLANG

A következő úti célunk Maluum barlangja, amely Mtende partjától egy rövid hajóúttal el is érünk. A titokzatos barlangrendszer izgalmas kalandokat kínál a felfedezni vágyóknak. A barlang belsejében lenyűgöző cseppkövek és sztalagmitok gyönyörködtetik a látogatókat.

Ötödik program: ROCK ÉTTEREM

Miután felfedeztük Mtende egyedi partját és a Maluum barlangot, a napot a világhírű Rock étteremben zárjuk. Ez az étterem egy sziklán áll az óceán közepén, és felejthetetlen kilátást nyújt a környező tájra. Az étterem kiváló tenger gyümölcseit és más helyi specialitásokat kínál, amelyeket friss, helyi alapanyagokból készítenek.

TÖLTSD MEG AZ ÉLETED FELEJTHETETLEN ÉLMÉNYEKKEL!

Fedezd fel a természet csodáit, ússz óriási teknősökkel a hűsítő tengerben és élvezd a helyi ízeket egy szikla tetején fekvő étteremben. Ha szeretnél részt venni programjainkon kérj ajánlatot most, vagy keress minket elérhetőségeinken, hogy elkezdődhessen életed legnagyobb kalandja Zanzibáron! 

 AJÁNLATKÉRÉS