fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Barcelonai kiruccanás

3 nap
idén 1 alkalommal

254 000 Ft-tól
személyenként

RÉSZLETEK

  • ÚT TÍPUSA
  • Körutazás
  • HOTEL BESOROLÁS
  • Program szerint
  • ELLÁTÁS
  • leírás szerint
  • HIVATKOZÁSI SZÁM
  • 625761

Leírás:

?  2 éj Barcelonában, belvárosi szállodában
?  Barcelona labdarúgó stadionjának felkeresése
?  Gaudi különleges építményeinek megtekintése

Különleges tavaszi hangulata van a katalán fővárosnak. Jöjjenek velünk és éljék át ezt az élményt.
Prónay Gyula - Irodánk alapító tulajdonosa

Program:

1. NAP: BUDAPEST - BARCELONA

Menetrend függvényében elutazás Barcelonába. Megérkezés után metróval transzfer a szállodába (szállásunk metróközeli). Elhelyezzük a csomagszobában a táskáinkat és megkezdjük a város megismerését. Bemegyünk a központba, ahol első látványosság a Katalónia tér, melynek közelében kezdődik a Gótikus negyed. Ennek egyik legszebb épülete a Szt. Eulália katedrális. Ezt követi a Királyok tere, majd a La Rambla, mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg, ennek végénél van a Kolumbusz-oszlop, majd a tengerpart. Városnézésünk után szabadprogram a belvárosban. Szállás Barcelonában.

2. NAP: BARCELONA

Reggeli után elmegyünk és megtekintjük Antoni Gaudí legszebb alkotásait, a grandiózus Sagrada Família bazilikát, majd ezt követi a Güell-park. Ide a belépőt az útra történő jelentkezéskor kellett kérni, mert a jegyeket, a nagy igény miatt, előre meg kell rendelni. ,,Gaudí mestermunkák belülről" (2 belépő + idegenvezető): 60 EUR (helyszíni jegyvásárlás nem lehetséges). Ezután a város fölé magasodó Montjuic hegyre megyünk fel. Itt található az Olimpiai stadion, és szép rálátás is van innen a belvárosra és a tengerre. A nap fennmaradó részében van lehetőség egyénileg sétálni a városban, de ha valaki akar, akkor múzeumba is tud menni: pl. Tengerészeti Múzeum. Este lehet étkezni, (tapas bárok sora várja a vendégeket) nézelődni, gyönyörködni az esti városban. Szállás, mint előző nap.

3. NAP: BARCELONA - BUDAPEST

Reggeli után ezen a napon az idegenvezető azokkal megy, akik szeretnék megtekinteni az FC Barcelona labdarugó csapatának stadionját és relikviáit (belépő). A Camp Nou-hoz metróval megyünk ki. Megtekinthető a stadion, a sok kupa. Aki nem jön a stadiontúrára, annak javasolt a skanzen jellegű ,,Spanyol falu", vagy a Katalán Múzeum megtekintése. Programunk után visszamegyünk a belvárosba és lesz mód a híres piacon, a Mercado de La Boqueria-n nézelődni. A hangulatos piacon kóstolhatunk számtalan gyümölcsöt, de megnézhetjük a hihetetlen hal- és sonkaválasztékot is. A La Ramblán kisétálva a tengerparton találjuk az Akváriumot és egy izgalmas IMEX mozit, de felmehetünk a Kolombusz szobor tetejére is. Szabadprogram egészen addig tart, amíg fel nem vesszük a csomagokat a szállodában, majd metróval transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel

x Barcelonai kiruccanás

IDŐPONTOK & FOGLALTSÁG

3 nap
idén 1 alkalommal

254 000 Ft-tól
személyenként

Kapcsolódó ajánlatok