fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Rólunk

Irodánk az elsők között, 1991-ben, szegedi székhellyel kezdte meg működését. Az azóta eltelt évtizedekben rengeteg tapasztalatra, magas fokú szakmai tudásra és szerteágazó kapcsolatrendszerre tettük szert mind a szabadidős, mind az üzleti utaztatás területén; az Egyesült Államokba történő utazások szervezését tekintve piacvezető helyet szereztünk, melyet a mai napig tartunk.

Irodánk tevékenysége

A Morton’s Travel története

Nálunk lehetett először repülőjegyet venni az országban

A Morton’s Travel volt Magyarországon az első utazási iroda a magáncégek közül, amely tagjává vált a légitársaságokat tömörítő IATA-nak (Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség). A Morton’s utazási iroda volt így az első magánkézben lévő cég, amely repülőjegyet állíthatott ki hazánkban.

A Morton’s Travel saját repülőjegykeresője segítségével ma ennél sokkal egyszerűbben hozzá lehet jutni repülőjegyekhez. Olvasd el 12 tippünket olcsó repülőjegyek (vagy legjobb ár-érték arányú) elcsípéséhez!

A Morton’s Travel az amerikai utak specialistája

Több mint három évtizede őrizzük az amerikai csoportos utazások piacvezető címét. Alapítónk gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy a Morton’s ezt elérte, és ma “amerikai utazási iroda” jelzővel emlegetik.

USA szakértő kollégáink magas fokú szakmai tudással és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek az Egyesült Államokat és az oda történő utazások szervezését illetően. Az elmúlt évtizedek során utasaink visszajelzése alapján csiszolgattuk, tökéletesítgettük útjainkat annak érdekében, hogy a velünk utazók maximális elégedettséggel térhessenek haza Amerikából.

Segítségünkkel egészen biztos, hogy nem megy el értékes időd az útvonalak, a látnivalók, a szállások felkutatásával, a programok ésszerű sorrendjének megtervezésével vagy épp az étkezési lehetőségek feltérképezésével, a parkolóhelyek helyszíni keresésével, a közlekedési problémák megoldásával.

Mindezekről szervező kollégáink és közönségkedvenc idegenvezetőink (Gyémánt Balázs, Kecskés László, Méhész Zsuzsa, hogy csak néhányukat említsük) gondoskodnak. 

Kollégáink nem csupán csoportos körutazás iránt érdeklődők számára tudnak segítséget nyújtani, hanem városlátogatások, nyaralások, autós vagy motoros körutazások útvonalának összeállításában is készséggel állnak az utazni vágyók rendelkezésére. 

Piacvezető amerikai programkínálatunk a magyar nyelvű városnézésektől, gyermekes programokon át az exkluzív vörösszőnyeges eseményekig terjed. Ezen élmények mindenki számára elérhetők, nem szükséges hozzájuk Morton’s csoportos úton részt venni.

Morton’s üzleti utaztatás

2010-ben úgy döntöttünk, újraértelmezzük az üzleti utaztatás fogalmát. A gyorsaság és átláthatóság került a középpontba, továbbépítve a korábbi személyes asszisztencia és versenyképes árak előnyét.

Corporate részlegünkről, valamint arról, miért éri meg a vállalkozásoknak üzleti utaztatóval szerveztetni utazásait, ide kattintva olvasható bővebb információ.

A MORTON'S Travel szolgáltatási filozófiájának középpontjában a szakértelem áll. Az utaztatás bonyolult és naponta változó világában a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink kipróbált és bevált megoldásokat ajánlanak a megrendelő igényeire. Cégünk rugalmassága biztosítja, hogy az eltérő szempontok ellenére is minden utas személyre szabott, az elvárásainak leginkább megfelelő szolgáltatási- és kedvezmény csomagot kaphasson.

Közösségi felületeink

Facebook

YouTube 

A minőség iránti elkötelezettség a cég sikereinek záloga, melynek fontosságát több százezer elégedett utasunk is megerősítheti.