hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Hova utazhatok? // Repülőjegy kiárusítás

Üzleti és céges utaztatás - Gondolkodjon légvonalban!

Számolja ki mennyit takaríthat meg itt!

corporate uzleti utaztatas szamolja ki mennyit sporol


Csatlakozzon a MORTON'S Légi Utazási Iroda kiemelt ügyfélköréhez!

Kapcsolattartó:

Kovács Arnold
arnold.kovacs@mortons.hu
70/408-8085

 

Üzleti és céges utaztatás

Szervezés

Manapság a zsúfolt, és egyre inkább rohanó hétköznapokban körültekintően, a minden apró és egyben fontos részletre kiterjedően megszervezni az utazást nem egyszerű dolog, legyen az akár belföldön, vagy külföldön. Egy üzletember nem is lehet mindig naprakész minden új, az utazással kapcsolatos szolgáltatások teljes körű ismeretében.

A tervezéstől a megvalósításig

A céges utaztatás során fontos a pontos útiterv elkészítése. Ezt a bonyolult, időigényes folyamatot segít Önnek cégünk egyszerűbbé tenni azáltal, hogy kollegánk szakmai hozzáértésével, tanácsaival a legmegfelelőbb személyre szabott szolgáltatást ajánlja gyorsan, és megbízhatóan, legyen szó akár repülőjegy-, vagy szállásfoglalásról.

A MORTON'S Légi Utazási Iroda rugalmassága biztosítja azt a minőséget, melyet utasaink megérdemelnek az utaztatás során, és amely számunkra elsődleges szempont. A tervezéstől a megvalósításig a legpraktikusabb, és legelőnyösebb megoldásokat állítjuk össze bő kínálatunkból.

Cél az eredményesség

Az ügyintézésnél, természetesen fontos számunkra az Ön elképzelése is, hiszen cégünk minden felmerülő igényt, ötletet szeretne kielégíteni a legkedvezőbb feltételekkel, amivel elősegítheti az Ön útjának eredményességét.

Az üzleti utazás során felmerülő szolgáltatások a következők lehetnek:

 • Egyéni/csoportos utazások ügyintézése
 • Hivatali/magánutak pontos megszervezése
 • Repülőjegy foglalás: a MORTON'S Légi Utazási Iroda számos repülőtársasággal folyamatos kapcsolatot tart fenn, így az Önnek legkedvezőbb feltételekkel tudja lefoglalni repülőjegyét a céges út alkalmával, igény esetén fapados vagy akár charter járatokra is. Közvetlen járat hiányában segítünk az esetleges legkedvezőbb átszállási útvonal megtervezésében az Ön igénye szerint (legrövidebb idő alatt vagy legkevesebb költséggel), a járatokkal kapcsolatos információk beszerzésében
 • Transzferbusz
 • Vasúti- és autóbusz menetjegyek foglalása: belföldre és külföldre egyaránt, ha az utazásnak ezt a módját választja
 • Utasbiztosítás: irodánkban igény szerint köthető
 • Vízumügyintézés: egy-egy országba a belépéshez szükséges okmányok beszerzése nehéz feladat. A követségekkel való állandó kapcsolattartás biztosítja, hogy utasainknak teljes körű informáltságot, és segítséget nyújtsunk a vízumigénylésről, beleértve a hozzá kellő papírokat, a beadást, amely lehet, hogy személyes ügyintézésnél első ránézésre bonyolultnak tűnik, s mely folyamat hosszadalmas, és olykor fárasztó is.
 • Szállás helyfoglalása: az út sikerességét jelentősen befolyásolhatja a legmegfelelőbb szálloda kiválasztása. Az utazási iroda igénybevételével a szobafoglalás biztonságossá és egyszerűvé válik, sőt sok esetben kedvezmények igénybevételére is van lehetőség.
 • Incentive/szakmai utak tervezése: kreatív programok néhány főnek, vagy nagy létszámú csoportoknak. Ezen szolgáltatás igénybevétele lehet csapatépítés, vagy egyszerűen csak aktív kikapcsolódás céljából, de jutalomként is adható. Szakmai programok szervezésénél az Ön elvárásait, ötleteit követjük. Megszervezünk konferenciákat, céges rendezvényeket, melyek hozzájárulhatnak az Ön szakmai sikereihez.
 • Gépkocsi bérlése: ha útja során akár külföldön, akár belföldön szeretne autót használni, irodánk ezt is segít megoldani (pl. Holiday autos), külön igény esetén sofőrt is tudunk biztosítani.
 • Parkoló foglalás
 • Szabadprogram kísérőknek/hölgyeknek: legyen szó városnézésről, vásárlásról, kulturális rendezvényeken való részvételről, szórakozásról, kikapcsolódásról, étteremről, múzeumok belépőjegyéről. Amíg Ön üzleti ügyeit intézi, mi igényes programokat biztosítunk kísérő partnerének.
 • Tanácsadás: bármilyen felmerülő gonddal, esetleg változtatási igénnyel kapcsolatban. Segítünk részletes térképekkel, és közlekedési információk átadásával, vagy akár a helyi kultúra főbb jellemzőinek gyors megismertetésével.
 • Egyéni kérés megvalósítása