fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Pihenés egzotikus környezetben - kiutazás kedvező áron

Az Indiai-óceánon fekvő közel 1190 vulkánnal és korallszigettel rendelkező Maldív-szigetek régóta az egyik legkeresettebb üdülőhely, függetlenül attól, hogy kikapcsolódás vagy üzleti utazás szerepel a céljaink középpontjában.

A kiutazás csúcsszezonja novembertől áprilisig tart, ám ha költségkímélőbb pihenést szeretnénk megvalósítani, akkor érdemes a szezonon kívül terveznünk. Az időjárás természetesen az év további szakaszában is kellemes, és ugyanazokat a szolgáltatásokat vehetjük igénybe, csak sokkal kedvezőbb áron. Igaz, hogy a Maldív szigetek utazás több esővel járhat a holtszezonban, de ilyenkor sem kell egész napos csapadékkal számolnunk, ugyanúgy élvezhetjük a napsütést, valamint a kellemes, meleg hőmérsékletet.

Egy másik kedvelt célpont a Dominikai Köztársaság. A szigetország élénk kultúrával, izgalmas gasztronómiával, változatos tájakkal és csodás történelemmel várja a látogatókat. A legalkalmasabb idő a kiutazás szempontjából a december és március közötti periódusra tehető, ilyenkor a legjobb a hőmérséklet és legalacsonyabb a csapadék aránya. Ebben az esetben is érdemes megfontolnunk a holtszezonon kívüli kiutazás lehetőségét, amennyiben spórolni szeretnénk.

Dominika utazás és pihenés szempontjából elsőrangú élmény, az utazásszervező irodák kínálatában pedig folyton frissülő kedvezményekkel találkozhatunk.

Nem kell amiatt aggódnunk, hogy a túl magas költségek miatt le kell mondanunk az exkluzív szállásokról, mivel a profi irodák kínálatában sokszor igen kedvező áron találhatunk szállást magunknak, méghozzá 24 órás all inclusive ellátással. Rengeteg fakultatív programra fizethetünk be a helyszínen. Többek között búvárkodhatunk, megtanítanak minket alapszinten szörfözni, vagy elmerülhetünk a helyi közösség életében, belekóstolva ezáltal egy egzotikus életérzésbe.

A mexikói utak különösen népszerűek kiutazás szempontjából, és akár azt is megfontolhatjuk, hogy egy gyönyörű és meleg helyen töltjük a karácsonyi ünnepeket a szeretteinkkel. Ilyenkor további jelentős kedvezményekre számíthatunk az utazási irodák ajánlatai között. Találkozhatunk továbbá kimondottan esküvői ceremóniára vonatkozó csomagajánlatokkal, és az üzleti utaztatás is gyakran szerepel egy-egy iroda szervezési profiljában.