fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Hófehér homokos tengerpart mint egzotikus úticél

A hófehér homokos, szikrázó és pihentető tengerpart látványa szinte mindannyiunk képzeletében megjelenik, ha az álom-nyaralásunkat tervezgetjük éppen a gondolatainkban.

A mexikói utak közkedvelt célpontként vannak jelen a turisták körében, jó okkal. Fantasztikus történelmi tájakat barangolhatunk be, a cancúni tengerpart egyedülálló hangulata szinte egy teljesen másik világba repít minket.

Cancún Mexikó egyik legnépszerűbb üdülőhelye, tele impozáns szállodával, étteremmel és számos lehetőséggel, melyek mindegyike a kikapcsolódást, a szórakozást és a pihenést szolgálja. Az érzékeinket kényeztető, fenséges tengerpart után Mexikóvárosban olyan történelmi nevezetességeket tekinthetünk meg, mint a Metropolitan Katedrális vagy a Nemzeti Palota. Kirándulhatunk Teotihuacanba, a Világörökség részét képező romvárosba, valamint olyan helyiségeket fedezhetünk fel, mint például Mérida, Kabah vagy Isla Mujeres.

Akit jobban vonz Dominika utazás szempontjából, szintén remek ajánlatok közül válogathat az utazásszervező irodák palettájáról. A tengerpart ebben a térségben lenyűgöző, valamint hamisítatlan karibi hangulatban lehet részünk végig a nyaralásunk során. Úszhatunk a delfinekkel, részt vehetünk egy valódi bálnalesen, felfedezhetjük a helyi kakaót, kávét és gyógynövényeket, bepillantást nyerhetünk a szivarkészítés izgalmas pillanataiba.

Amennyiben egy másik, ugyancsak magával ragadó kontinensen pihennénk, a Maldív szigetek utazás kapcsán szintén megérdemli a figyelmünket. A világ egyik legelszórtabb szuverén államáról van szó. Mélytengerek, sekély partok és korallzátonyok alkotnak itt különleges ökoszisztémát, összesen 187 korallfajjal találkozhatunk ebben a térségben. A tengerpart szinte mesébe illő, a fantasztikus növényzet és a lagúnák azonnal elvarázsolnak minket.

Legyen bármelyik helyszín az érdeklődésünk fókuszában, az utazási irodák kedvező ajánlatokkal várnak minket. A páros, családi, csoportos vagy üzleti utaztatás kapcsán is elsőrangú kedvezményekre számíthatunk, illetve olyan élményekre, melyeket soha nem felejtünk el.