fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Egzotikus célpontok és bakancslistás helyszínek

A nyaralás mindig nagyszerű program, ami örömöt és feltöltődést hoz az életünkbe. A változatosság teszi különösen élménydússá, hiszen a világ tele van felfedeznivalóval, nincs két egyforma helyszín és kultúra.

Az egzotikus országok ezért is tartoznak a bakancslistás helyszínek sorába, hiszen már önmagában a növény-és állatvilág annyira eltérő lehet az általunk megszokottól, hogy szinte sokkol minket a felfedezés, a szó lehető legjobb értelmében. Ráadásul olyan természeti vonások, különleges geológiai képződmények és sajátos történelmi helyszínek jellemeznek néhány térséget, hogy az ember még abban a pillanatban is nehezen hiszi el a sok csodát, amikor éppen a saját szemeivel látja az egzotikus, nem mindennapi jellegzetességeket.

A magánjellegű utak mellett gyakran előfordul, hogy munka miatt kell útra kelnünk, sokszor a teljes csapatunkkal. Mivel az utazásszervező cégek ma már külön figyelmet szentelnek az üzleti utaztatás témakörének, így abban az esetben is kitűnő és életre szóló élményben lesz részünk, ha céges feladatok szerepelnek a középpontban.

Bali vagy Dominika utazás szempontjából elsőrangú és egzotikus célpontoknak számítanak, de rengeteg varázslatos lehetőség közül választhatunk. Közkedveltek a mexikói utak, az autós körutazások, és a Maldív szigetek utazás terén továbbra is az élen jár, mint A listás helyszín a turisták körében.

Csoportos körutazás keretein belül, magyar idegenvezetéssel az egzotikus országok mellett eljuthatunk az USA legjobb helyeire is. Gondoljunk a Csendes-óceán legszebb partszakaszaira, a floridai Palm Beach-re, a Grand Canyon-ra, vagy az olyan folyton pezsgő nagyvárosokra, mint New York vagy Los Angeles.

Számos érdekes és izgalmas fakultatív program közül válogathatunk, például átélhetjük, hogy milyen egy éjszaka Las Vegas kaszinóiban, vagy betekintést nyerhetünk az Universal Studios Hollywood színfalai mögé, ahol a filmgyártás egyedi és elérhetetlennek hitt világába is belecsöppenhetünk. Mindez pedig kifejezetten barátságos áron válhat valóra, csupán olyan közvetítő irodára van szükségünk, ahol az ár-érték arány magáért beszél.