fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

All inclusive ellátás barátságos árakon

A nyaralásunkat tervezgetve sokszor szerepel a középpontban az, hogy a szállás all inclusive legyen. Aggódunk azonban az árak miatt, hiszen például Dominika utazás szempontjából költséges befektetés lehet a család számára, ezért ilyenkor megpróbálunk lefaragni egy kicsit innen, egy kicsit onnan, hogy mindenre jusson a nyaralás során.

Alaposan szemügyre véve azonban az utazási irodák kínálatait, olyan lehetőségekre bukkanhatunk, melyek teljesen más perspektívába helyezik az addigi kalkulációinkat. A profi irodák szervezésében kedvező áron juthatunk kiemelten színvonalas ellátáshoz, melynek alapvető eleme az all inclusive szolgáltatás.

Ötcsillagos szállodákban pihenhetünk a szeretteinkkel, itt legtöbbször már maga a szálloda is magas szinten gondoskodik az egész család kényelméről és szórakoztatásáról. Wellnessrészleg, kaszinó, golfpálya, gyermekklub – néhány azok közül a kikapcsolódási alternatívák közül, melyek igyekeznek élvezetesebbé tenni az ott-tartózkodásunkat. A szervezőirodák otthonosan mozognak az all-inclusive ellátásra épülő üzleti utaztatás vagy az esküvőszervezés világában is, ezért érdemes felvennünk a kapcsolatot valamelyik profi csapattal, hogy az aktuálisan elérhető legjobb ajánlatokról tájékozódjunk.

Amennyiben nincs konkrét elképzelésünk, feltérképezhetjük az online ajánlatokat, olvasgathatunk a különböző helyszínekről, mások beszámolóiról. Népszerűek például a mexikói utak, ebben a térségben több olyan helyszín vár minket, ami garantáltan lenyűgöz természeti jelenségeivel, varázslatos klímájával és gazdag kulturális örökségével. Befizethetünk különböző körutakra is, ha a nyaralásunkat tömény élmény-esszenciával gazdagítanánk.

Egy Maldív szigetek utazás szempontjából igazi kuriózum. Itt is élhetünk a körutazás lehetőségével, felfedezhetjük többek között Sigiriya rizsföldjeit, kókuszligeteit és ananászkertjeit, megismerkedhetünk SrÍ Lanka tradicionális örökségével, vagy nem mindennapi élményekre tehetünk szert az ország legnagyobb nemzeti parkjában, ahol a terepjárós szafari során elefántok, krokodilok, majmok és más helyi vadállatok látványában gyönyörködhetünk. Ez csupán egy apró szelete annak a gazdag programkínálatnak, amit egy ilyen körutazás tartogat. Az ellátás miatt itt sem kell aggódnunk, igaz, Srí Lankán félpanzió vár minket, de a Maldív-szigeteken all inclusive ellátásban részesülünk minden egyes nap.