fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Katalán csobbanás

4 nap
idén 1 alkalommal

299 000 Ft-tól
személyenként

RÉSZLETEK

  • ÚT TÍPUSA
  • Üdülés - nyaralás, Körutazás, Körutazás+Nyaralás
  • HOTEL BESOROLÁS
  • Program szerint
  • ELLÁTÁS
  • leírás szerint
  • HIVATKOZÁSI SZÁM
  • 625772

Leírás:

?  2 éj tengerparti városban, 1 éj Barcelonában
?  Tengerparti fürdőzés, hajókirándulás és városnézés
?  Múzeum látogatási lehetőség a katalán fővárosban

Jelezték az utasok felém, hogy szívesen sétálnának este a Ramblason, de csobbanni is szeretnének. Ezt az utat nekik ajánlom.
Prónay Gyula - Irodánk alapító tulajdonosa

Program:

1. NAP: BUDAPEST - BARCELONA - LLORET DE MAR

Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban repülünk Katalónia fővárosába. Barcelonába érkezés után transzfer Lloret de Marba, mely a Costa Brava központja és a legpezsgőbb hangulatú üdülőhely. A ***-os szállás elfoglalása a kora délutáni órákban lehetséges. Addig a bőröndök a csomagszobában lesznek, így a szabadprogram keretében egyéni sétával felfedezhetik a városkát vagy csobbanhatnak a tengerben. Este svédasztalos vacsora. (2 éj)

2. NAP: HAJÓKIRÁNDULÁS TOSSABA

Ezen a napon hajókirándulás keretében felkereshetjük a hangulatos Tossa városát. Hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt, a Costa Brava-t, majd egy vízi barlangnál megállva, amennyiben a hajó üvegfenekű, akkor azon keresztül letekintve egy érdekes vízalatti élővilág tárul elénk. Tossában felsétálhatunk a várba, ahonnan a kilátás egyedülálló, majd szabadidő, fürdési, étkezési lehetőség a nyugodt hangulatú településen. Visszautazás egyénileg, a menetrendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: 32 EUR.

3. NAP: BARCELONA

Reggeli után csomagjainkkal együtt buszra szállunk és Barcelonába utazunk. Itt egész napos városnézésen veszünk részt. A fő látványosságok: Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Ramblas, Kolumbusz oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. Lesz lehetőség belülről is megtekinteni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és az egyedi Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet a helyszínen kell fizetni az idegenvezetőnek. A jegyigényt azonban már az útra történő jelentkezéskor kell jelezni, helyszíni jegyvásárlásra nincs mód. Barcelona ,,Gaudí mestermunkák belülről" 2 belépő 60 EUR. Este elfoglaljuk barcelonai szállásunkat. Ezt követően, aki akar, egyénileg sétálhat a közelben lévő belvárosban, vagy hangulatos flamenco-est keretében tovább bővíti ismereteit erről a különleges országról. Az egy pohár itallal egybekötött táncos est a túlfűtött érzelmekről, a szenvedélyről szól, bemutatva a hagyományos spanyol öltözetet és dallamokat, mozdulatokat. A programra előzetes jelentkezés szükséges. Táncos est részvételi díj: 40 EUR.

4. NAP: BARCELONA - FAK. MONTSERRAT KIRÁNDULÁS

A mai napon  kicsekkolunk a hotelből és poggyászunkat csomagszobában helyezzük el. Aki szeretne, az marad a városban, egyénileg megtekintheti az FC Barcelona labdarugó csapatának stadionját és relikviáit (belépős). A Camp Nou-hoz metróval juthatnak ki vagy aki nem ezt választja, annak javasolt a skanzen jellegű ,,Spanyol falu", vagy a Katalán Múzeum megtekintése, de sétálhat a belvárosban és lehetőség lesz a híres piacon, a Mercado de La Boqueria-n látogatást tenni. A hangulatos piacon kóstolhat számtalan gyümölcsöt, de megnézhetik a hihetetlen hal- és sonkaválasztékot is. A La Ramblán kisétálva a tengerparton találják az Akváriumot és egy izgalmas IMAX mozit, de fel lehet menni a Kolombusz szobor tetejére is. Szabadprogram egészen addig, amíg fel nem vesszük a csomagokat a szállodában, majd metróval transzfer a repülőtérre. Aki az idegenvezetővel tart inkább, az korán reggel vonattal, majd felvonóval elutazhat Montserratba, ahol a híres kegytemplomot keressük fel. Megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándokhelyét, majd a helyiek piacát is felkereshetjük, ahol ízletes helyi sajtokat kóstolhatunk. Akinek kedve van, azok innen fogaskerekűvel felmehetnek a hegy tetejére (külön fizetendő ez a felvonó). Innen csodás a kilátás a környékre. Fakultatív Montserrat kirándulás vonatjeggyel és felvonóval a templomig: 60 EUR. Programunk befejezése után visszavonatozunk Barcelonába, a szállodában felvesszük a csomagjainkat, majd irány a repülőtér. Hazaindulás várhatóan a délutáni járattal. Budapestre érkezésünk várhatóan a kora esti órákban.

Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Reggeli + 2 vacsora

Közlekedés: Repülővel

x Katalán csobbanás

IDŐPONTOK & FOGLALTSÁG

4 nap
idén 1 alkalommal

299 000 Ft-tól
személyenként

Kapcsolódó ajánlatok