fb pix
mortons travel

Florida körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Hollandia repülővel

4 nap
idén 1 alkalommal

359 000 Ft-tól
személyenként

RÉSZLETEK

  • ÚT TÍPUSA
  • Körutazás
  • HOTEL BESOROLÁS
  • Program szerint
  • ELLÁTÁS
  • leírás szerint
  • HIVATKOZÁSI SZÁM
  • 617681

Leírás:

?  Tavasszal a mesés virágpark: Keukenhof
?  Városnézés Amsterdamban és Hágában
?  Múzeumlátogatás és hajózás Amsterdamban

Amsterdamnak egész Európát tekintve egyedi hangulata és városszerkezete van. Ezt látni kell.
Prónay Gyula - Irodánk alapító tulajdonosa

Program:

1. NAP: BUDAPEST - AMSTERDAM

Menetrend függvényében utazás Budapestről Amsterdamba repülővel. Helyszínen közlekedés gyorsvasúttal, villamossal, busszal illetve gyalog. Sétahajózással kezdjük a város megtekintését. Az egy órás program átfogó képet ad a holland főváros rendszeréről. Belvárosi sétával folytatjuk Amsterdam megismerését mely során végigsétálunk a Damrakon a Damig, közben gyönyörködünk a hanza stílusú házakban. A Dam a Királyi Palota miatt is a város központja, szíve. Ezt követően a főutcán lesétálunk a Begijne-házakhoz. Ez egy különleges zárt udvar, majd a virágpiachoz megyünk tovább. Itt szabadprogram, mely során, virághagymákat és ajándéktárgyakat tudunk vásárolni. A kora esti órákban rövid sétát teszünk a ,,Piros lámpás" negyedben, majd tömegközlekedéssel visszamegyünk szállásunkra (3 éj).

2. NAP: AMSTERDAM - KEUKENHOF - AMSTERDAM

Reggeli után tavasszal, tömegközlekedéssel, elmegyünk a Keukenhofba. Szabad nézelődés a világ legnagyobb tulipánparkjában. Itt 30 hektáron több millió szál (!) tulipánban, jácintban, íriszben gyönyörködhetünk. A XV. században konyhakertként (innen a neve is) induló területen minden tavasszal kb. 7 millió virághagymát ültetnek el, melyből mesés ágyások alakulnak ki. Amsterdamba visszaérve szabadprogram, majd visszautazunk szállásunkra. (Közlekedési ktsg. és a belépő helyszínen fizetendő.) A nyári csoport programját lásd web oldalon.

3. NAP AMSTERDAM - MÚZEUMLÁTOGATÁS

Délelőtt egy gyémántcsiszoló műhelyt keresünk fel. Megtekintjük, hogy a gyémántból hogy lesz csodálatos 57 lapos brilliáns. Ezután múzeumlátogatási lehetőség: Rijks Múzeum. A németalföldi mesterek leggazdagabb gyűjteménye itt található. Leghíresebb kép az ,,Éjjeli őrjárat" Rembrandt monumentális festménye. (Aki szeretne bemenni bármelyik múzeumba, annak javasoljuk, hogy interneten előre vásárolja meg a belépő(ke)t). A(z első) múzeum megtekintésének javasolt kezdési időpontja: 10:30 perc. A közelben található a Van Gogh múzeum is. A művész több mint 200 festményét és több száz rajzát láthatjuk itt. Csupán pár perces sétára található a Heineken Múzeum is. A híres sörmárkát népszerűsítő interaktív kiállítás mini kóstolással van egybekötve. Aki egyetlen múzeumot sem szeretne megtekinteni, annak idegenvezetőnk megmutatja az amsterdami bolhapiacot, ahol sok érdekes régi és használt tárgyak közt válogathat. Szállás, mint előző napon.

4. NAP: AMSTERDAM - GOUDA - HÁGA - BUDAPEST

Reggeli után szabadprogram Amsterdamban, vagy fakultatív kirándulás. Először Goudát, a sajt városát keressük fel. Délben átmegyünk Hágába. Itt is városnézés; Parlament, belváros majd aki akarja megtekintheti a Mauritius house gazdag gyűjteményét. Ezen a napon vonattal közlekedünk. Fakultatív Gouda - Hága kirándulás (vonatjeggyel, belépő nélkül): 60 EUR. Késő délután érkezünk vissza Amsterdamba, majd a teljes csoporttal megyünk a reptérre. Késő este hazarepülünk Budapestre.

Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel

x Hollandia repülővel

IDŐPONTOK & FOGLALTSÁG

4 nap
idén 1 alkalommal

359 000 Ft-tól
személyenként

Kapcsolódó ajánlatok

Mindenképpen nyersz! Most igazán megéri ajánlatot kérni!
Ha tudunk számodra jobb árat adni, azért, ha nem, akkor pedig azért, mert megküldjük Neked Frei Tamás Bábel című könyvének dedikált példányát.Feltételek
Hova szeretnél utazni? Asszisztensünk segítségével könnyedén kérhetsz ajánlatot!