KikötőÉrkezésIndulás
1. napRóma (Civitavecchia), Olaszországbeszállás 17:00
2. napNaples/capri - Italykikötés07:0021:00
3. napTengerenhajózás  
4. napPalma De Mallorca, Spanyolországkikötés08:0018:00
5. napBarcelona, Spanyolországkikötés09:00 
6. napBarcelona, Spanyolországkikötés 20:00
7. napTengerenhajózás  
8. napMonte Carlo (Monaco), Franciaországkishajós kikötés07:0020:00
9. napSanta Margarita - Italykishajós kikötés08:0017:00
10. napFlorence/pisa(Laspezia)Italykikötés07:0019:00
11. napRóma (Civitavecchia), Olaszországpartra szállás05:00 

SZOLGÁLTATÁSOK

 • Luminea étterem
 • Cabanas bár
 • Magic Carpet
 • Roof Top Garden
 • Fedélzeti napozó


 •  S még sok minden más...             

HAJÓADATOK

 • Forgalomba áll: 2018 december
 • Utasok maximális létszáma: 2.908
 • Tonnatartalom: 129.500
 • Hossz: 306 m
 • Szélesség: 39 m
 • Merülés: 8,2 m
 • Utazósebesség: 22 csomó
 • Elektromos áram: 110/220 V
 • Hajó illetősége: Málta

   

 • Edge osztály bemutatkozás - A Celebrity Edge? fordulópontot jelent a hajótervezés világában. Az első vázlatoktól kezdve a tervek virtuális valóságba helyezéséig, minden lépés 3D-ben történt. A hihetetlen Magic Carpettől (Varázsszőnyeg) az új kétszintes Edge villák privát csobbanó medencéjéig, a tengerek legkifinomultabb hajóját tervezhettük. A páratlan kifelé forduló design messze eltér a hagyományos hajótervezéstől. A fedélzet számtalan pontján, az új Edge Staterooms with Infinite Verandas?-tól (Határtalan Erkélyes Edge kabinok) az újraálmodott teraszos medence szintig, szorosabb kapcsolatot érez majd a tengerrel és a felkeresett helyekkel.
 • Magic Carpet - Varázsszőnyeg  
  A világ első konzolos lebegő terasza, mely 13 emelet magasba emelkedik a tenger fölé, s melyen párnás fotelok és egy teljes bár várja vendégeit, valamint megfelelő hely az élőzenéhez. Funkciója helyzetétől függően változik. A hajó legtetején a Magic Carpet olyan ínycsiklandó élmények helyszíne, mint a Dinner on the Edge (Vacsora a Peremen). A 14. szinten a Magic Carpet a központi medence szint pompás kiegészítésévé válik, míg az 5. szinten szabadtéri étteremmé alakul át. Legalul, a 2. szinten a Magic Carpet az úticélok kapujává válik.
 • Solarium - A Resort szinten található minden Celebrity hajó egyik legnépszerűbb pontja - a csak felnőtteknek fenntartott Solarium. A Celebrity Edge folytatva a hagyományokat, szintén biztosít egy fedett medencés részt, ahol a felnőttek modern luxus körülmények között lazíthatnak. Ezúttal a Solariumban található egy 3-dimenziós műalkotás, mely az óceán gyönyörű színeit és mozgását testesíti meg. Tökéletes kiegészítője a nyugodt légkörnek, ahol helyreállíthatja barnaságát és lelki egyensúlyát.
 • Rooftop Garden - Tetőkert
  Képzelete fogja vezetni e fantasztikus kertben. Huppanjon le egy kényelmes székbe és felejtkezzen bele egy jó könyvbe. Vagy kortyolgasson egy frissítő koktélt, míg élvezi a végtelen óceán látványát. Elégítse ki éhségét egy ínyenc burgerrel vagy sülttel a Rooftop Garden grill éttermében. Andalodjon az élőzene előadások ritmusára, vagy nézzen meg egy filmet a fedélzeti kivetítőn. Vagy egyszerűen csak feküdjön végig az egyik kényelmes napozóágyon és csodálja feje felett a csillagokat.
 • Resort deck - Resort szint
  A Resort szint végtelen lehetőséget biztosít a szabadlevegő és a tengerrel való kapcsolata élvezetéhez. Megtalálható itt egy aszimmetrikus, kifelé néző medence rész, valamint egy futópálya, mely fel, le és a tetőkert körül kanyarog - egy élő városi pihenő tér, amit egy gyermekjátszótér ihletett. Összességében, a Resort szint egy semmihez sem hasonlítható szabadtéri pihenőhely a tengeren. Vagy bárhol máshol a világon.
 • Pool deck - Medence szint
  A kifelé néző, teraszos medence szint egy pompás aszimmetrikus tér, mely a tenger látványát teszi a középpontba. Közepén található egy 23 méteres terülő medence vízben álló napozóágyakkal. A Pool Bar felett található egy állandóan változó tüköralkotás egyedi fa szobrokkal, mely különleges hangulatot áraszt. A medence szint egy másik újdonsága a két lenyűgöző kétemeletes martini jakuzzi, valamint a kifelé tekintő privát pihenőkabin.
 • Retreat Lounge - Menedékhely társalgó
  Privát szalon a Suite Class utasok és a Captain's Club Zenith tagjai részére. Ez a fényűző klub helyt ad egy óriás-képernyős TV-nek, olvasósaroknak magazinokkal, újságokkal és könyvekkel, valamint a kontinentális reggelinek.     Minden nap délután 5 és este 8 között ingyenes vacsora előtti italokat és falatkákat szolgálnak fel. Dedikált munkatárs segít a speciális éttermek helyfoglalásában, a parti kirándulásokra történő jelentkezésben. A nyitvatartás a menetrend szerint változik.
 • Destination Getaway - Úticél kapu
  Amikor a Magic Carpet itt helyezkedik el, a kapu hívogató környezetet biztosít, míg a partra szállító Edge Launches-ra (kishajók) várakozunk. Ismerkedjen a hamarosan meglátogatandó kikötő látványosságaival az itt kihelyezett hatalmas LCD monitorokon. Ez egyben egy szabadidő központ, ahol beszélgetünk és tanácsot adunk a parti kirándulásokkal kapcsolatban, vagy játékokat, versenyeket tartunk.
 • Edge Lounches - kishajók
  Az Edge osztály megalkotásakor minden szempontból szerettünk volna eltérni a hajózással kapcsolatos hagyományos gondolkodástól, még abban is, ahogy a partra jutásról gondolkodunk. Ezért bevezettük az iparág-vezető Edge Launches?-t, az újra gondolt, korszerűsített kishajós partraszállást. Az Edge Launches, öblös üléseikkel, légkondicionáltságukkal, hatalmas ablakaikkal és tágas tereikkel, azért készültek, hogy modern fényűzésben szállítsák önöket úticéljukhoz.


Lakosztályok

- Erkélyes tengerre néző Iconic Suite \"IC\" lakosztály (179.67 m2, 65.4 m2-es erkély)
- Erkélyes tengerre néző Penthouse Suite \"PS\" lakosztály (130.81 m2, 18.67 m2-es erkély)
- Erkélyes tengerre néző Edge Villa \"EV\" lakosztályok (70.23 m2, 20.07 m2-es erkély)
- Erkélyes tengerre néző Royal Suite \"RS\" lakosztályok (65.22 m2, 6.87 m2-es erkély)
- Erkélyes tengerre néző Celebrity Suite \"CS\" lakosztályok (43.66 m2, 4.83 m2-es erkély)
- Erkélyes tengerre néző Sky Suite \"S1\", \"S2\", \"S3\" lakosztályok (27.69 - 29.64 m2, 7.34 - 15.14 m2-es erkély)


Erkélyes tengerre néző kabinok

- Edge erkélyes tengerre néző infinite \"E1\", \"E2\", \"E3\", \"E4\" kabinok (18,67 m2, 3,9 m2-es erkély)
- Edge erkélyes tengerre néző egyágyas \"ES\" kabinok (13,19 m2, 3,9 m2-es erkély)
- Aqua Class erkélyes tengerre néző \"A1\", \"A2\" kabinok (18.67 m2, 3.9 m2-es erkély)
- Concierge Class erkélyes tengerre néző \"C1\" , \"C2\", \"C3\" kabinok (18,67 m2, 3.9 m2-es erkély)
- Erkélyes tengerre néző sunset \"SV\" kabinok (21,18 m2, 8.27 m2-es erkély)
- Erkélyes tengerre néző deluxe \"1A\", \"1B\" kabinok (18,67 m2, 3.72 m2-es erkély)


Ablakos tengerre néző kabinok

- Ablakos tengerre néző \"7\" , \"8\" kabinok (18.58 m2)
- Ablakos tengerre néző deluxe \"6\" kabinok (32.33 m2)
- Ablakos tengerre néző panoráma \"IO\" kabinok (19.7 m2)

Belső kabinok

- Belső \"12\' kabin (16.82 m2)
- Belső \"9\", \"10\", \"11\" kabinok (18.77 m2)

x MONACO ÉS AZ OLASZ, SPANYOL PARTOK - 10 éjszakás hajóút, Celebrity Edge

További kabin kombinációkért gyermek árakért, helyszínre jutás ajánlataiért, érdeklődjön Kollégáinknál!


Róma (Civitavecchia), Olaszország, Naples/capri - Italy, Palma De Mallorca, Spanyolország, Barcelona, Spanyolország, Monte Carlo (Monaco), Franciaország, Santa Margarita - Italy, Florence/pisa(Laspezia)Italy, Róma (Civitavecchia), Olaszország