Örök napfény, pálmafák, homokos partok és gondtalan pihenés – tiszta Hawaii! Remek választás mindazok számára, akik a strandolás és napozás mellett szörfözni, búvárkodni vagy akár túrázni vágynak. Változatos természeti környezete, trópusi éghajlata, gyönyörű tengerpartja, lélegzetelállító tengeri sziklái és vulkánjai miatt is népszerű úti cél. Lenyűgöző adottságainak köszönhetően minden szigete más és más csodát és kincset tartogat. A kulturális feltöltődés is garantált, hiszen kimagasló színvonalú múzeumok, állatkert, vidámpark, valamint a Pearl Harbor várja a látogatókat. A minőségi szállodák és a páratlan vendégszeretet minden utas szívét rabul ejtik. Hagyja maga mögött a szélfútta zord időjárást - élvezze a modern amerikai életérzést Hawaii trópusi hangulatába csomagolva – nem fogja megbánni!

 

 Önellátással 

A szállodáról

Ne érje be kevesebbel! A Waikiki Resort Hotel igazi gyöngyszem Waikiki szívében, mely a családok, párok vagy nagyobb csoportos utazók méltán felkapott kedvence, mely magas színvonalú szolgáltatásával az egyik legkellemesebb időtöltést nyújtja a szigeten. A fehér homokos Kuhio Beach mindössze 150 méterre található, így egy laza sétával szinte azonnal a tengerben csobbanhatunk, vagy vásárolhatunk a Kalakau Avenue luxus butikjaiban. 24 órás recepció, utazásszervezés és wellness központ teszik még felejthetetlenebbé az élményt. A különleges stílusban berendezett szobák tiszták és korszerűek, klímával felszereltek. A wifi minden kedves vendég számára ingyenesen elérhető. Élvezze Honolulu pezsgő világát a tökéletes szálloda élményével párosítva! 

https://www.waikikiresort.com/

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23-kg-os feladható csomaggal
  • repülőtéri illetéket
  • szállást leírás szerint önellátással 8 éjszakára (februárban 1 éjszaka Los Angelesben, 7 éjszaka Hawaii-on)
  • transzfereket a repülőtér – szálloda – repülőtér között

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • sztornó biztosítást (a teljes részvételi díj 1%-áért köthető, az önrész mértéke 20%)

Union sztornó biztosítás feltételek

  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (ajánlott, 625 Ft/ nap/ fő)

Union Világjáró BBP térítések és feltételek

  • étkezést
  • ESTA beutazási engedélyt
  • „resort fee”-t, mely a szállodák bizonyos szolgáltatásainak igénybevételére jogosít (pl. wifi, napágy használat stb.)

A mindenkori összeget az alábbi linken keresztül tudja ellenőrizni: http://www.resortfeechecker.com/

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Az amerikai – köztük a Hawaii – utazásokkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre az alábbi linken talál válaszokat. Összefoglaltuk Önnek a legfontosabb információkat a beutazási engedélytől a repülőúthoz kapcsolódó kérdések megválaszolásán át a szállodákról feltétlenül tudni érdemes információkig mindent; de megtalálja a választ a vámszabályokkal, a telefonhasználattal, az időjárással és sok egyéb mással kapcsolatos kérdésekre is:

https://mortons.hu/gyakori-kerdesek/gyakori-utazasi-kerdesek

 

x Hawaii nyaralás - Waikiki Resort Hotel ****