Las Vegas a bűn városa vagy sokkal inkább a kísértésé? Szilveszterkor, ha lehet, még több lehetőséggel kecsegtet a szórakoztatás fellegvára, mely sokak számára a féktelen szabadságot jelenti. A filmekből jól ismert fényűzés és a szerencsejáték szele mindenkit magával ragad, aki velünk tart erre az útra. Az év ezen időszakában még több a csillogás, a mámor, és még nagyobb a kísértés, hogy mi is bűnbe essünk. A város varázsa mindenkit magával ragad, újabb és újabb meglepetéseteket hozva minden lépésben.

Utunk során ebben az ünnepi árban úszunk majd mi is, melyben a mindig nyüzsgő város még különlegesebb arcát ismerhetjük meg. Mindezt ötvözzük azzal, hogy a világ legszárazabb és legforróbb nemzeti parkjait ezúttal a legtökéletesebb, tavaszias időjárásban tekintjük meg. A természet formáló-alakító ereje a vörös minden árnyalatában kacsint ránk, a Colorado folyó kristálytiszta vizén keresztül is.

A szóbeszéd szerint amilyen az újév első napja, olyan lesz az egész év. Ha az egész év gondtalanságát nem is tudjuk garantálni, néhány felejthetetlen napot a vulkánokkal szabdalt, eldugott vízesésekkel tarkított Hawaii-szigeteken igen. Az extrémebbek a hullámokat is meglovagolhatják a mesés partok egyikén.

1. nap

Budapest - Las Vegas (december 29.) 

Érkezés Las Vegasba, a szerencsejátékok fővárosába. A menetrend függvényében már ekkor lehetőségünk nyílhat egy kis esti sétára, hogy „ízelítőt” kapjunk a sohasem alvó városból.

2. nap

Las Vegas (december 30.)

Las Vegas - Hoover gát - Grand Canyon

A hotelben elfogyasztott reggelink után a Las Vegas-i utazások kihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a Grand Canyon szépségeit. Útközben megnézzük a Colorado folyóra épült Hoover-gátat, majd a kanyonhoz érve magunkat apró hangyának érezve ámulunk a híres, vöröslő sziklaformációkon. Bejárjuk a legszebb látványt nyújtó kilátópontokat is, hogy mindenki kedvére készíthesse a lélegzetelállító fotókat.

Nemcsak a csodás látvány ad életre szóló emlékeket, extra fakultatív programokkal is kiegészíthetjük élményeinket: vár ránk egy ebéd, valamint egy izgalmakkal teli szemlélődés aSkywalk üvegpadlós kilátójából vagy egy helikopteres sétarepülés a kanyon felett.

3. nap 

Las Vegas (december 31.)

A mai napot a folyton nyüzsgő város felfedezésére szánjuk. A Las Vegas Boulevard-on elterülő látványos és hatalmas szállodák – melyek legkedveltebb része a Bellagio szálloda pompás szökőkútja – 24 órában gondoskodnak a show-műsorokról. A lehetőségekkel teli Las Vegasban idegenvezetőnk elkalauzolja Önt a Strip legfantasztikusabb látnivalóihoz, ahol a szállodák sokasága életre kel. Délután a Las Vegas Showfakultatív program keretében egy hamisítatlan vegasi showműsoron vehetnek részt utasaink.

Este idegenvezetőnk kalauzol a felbolydult városban, majd mindenki szabadon dönthet, hogy hol csatlakozik élete legőrületesebb szilveszteri bulijához.Garantáltan az egész város egy hatalmas tánctérré változik.

4. nap 

Las Vegas (január 1.)

Az újév délelőttjén a kényelmesen elfogyasztott reggeli után szabadprogram, kipihenhetjük az óévzáró forgatag fáradalmait vagy felpezsdülhetünk ismét az új lehetőségeket ünnepelve. A neonfények városa nem csupán az éjjel-nappal nyitva tartó kaszinókról szól, nappal is tartogat izgalmakat: kiállítások, koncertek, bűvészek, táncosok, standup comedy-k és hatalmas bevásárlóközpontok várják az érdeklődőket. Mindezt a Las Vegas Boulevard szívében található High Roller-ről, a világ legmagasabb óriáskerekéről  is megcsodálhatjuk.

Ebéd után fakultatív programcsomagunk keretében először a Titanic kiállítást tekintjük meg, ahol lélegzetelállító történetek és tárgyi emlékek keltik életre a történelem egyik legdrámaibb eseményét. A délután további részében kerüljön közelebb Amerika és a világ legünnepeltebb sztárjaihoz, vár bennünket a Madame Tussaud változatos viaszkiállítása! Este pedig a szokásosnál is villogóbb, fényesebb várost csodáljuk meg annak legmagasabb kilátójából, a Sztratoszféráról, majd egy ikonikus Las Vegasi vacsorával, az élmények megosztásával zárul a napunk.

5. nap

Las Vegas (január 2.)

Tűz völgye vagy Outlet

Miután megreggeliztünk, nehéz választás áll előttünk, két remek fakultatív programlehetőség közül választhatunk: bejárhatjuk a város híres outlet üzleteit, vagy idegenvezetőnkkel tarthatunk a Tűz Völgyének felfedezésére.

A Nevada állam déli részén elhelyezkedő park a nevét a Nap sugarait visszaverő, ránézésre szinte égő azték homokkő formációról kapta. A 150 millió éves „izzó” sziklák mellett olyan látványos alakzatokkal is találkozhatunk, mint az „Elefánt Szikla”, a „Tűzvölgy Boltív” és a „Tűzhullám”. A sokszor földöntúlinak ható táj mellett a park annak is köszönheti népszerűségét, hogy több hollywoodi kasszasiker (Viva Las Vegas, Emlékmás, Star Trek, stb.) képkockáin is feltűnt.

6. nap

Las Vegas - Hawaii (január 3.)

Las Vegasi utunk a végéhez ér. A menetrend függvényében transzferrel utazunk a repülőtérre, majd belső járattal átrepülünk Honoluluba.

Az aktív városnézést a világ egyik legszebb tengerpartján, Waikiki Beachen pihenhetjük ki. Napozással, szörfözéssel, búvárkodással és túrázással tölthetjük napjainkat. Igény esetén helyi magyar asszisztenciát biztosítunk.

10. nap

Hawaii - Budapest (január 7.)

A menetrend függvényében transzferrel utazunk a repülőtérre, majd utazásunk 11. napján érkezünk Budapestre.

A városnézések során sokat fogunk sétálni, gyalogolni is, így ezek a programok aktív fizikai igénybevételt jelentenek.


Utazás tervezett időpontja:

Tervezett menetrend:
 
A kiválasztott dátumon a tervezett repülőút menetrendjéről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

Tervezett szállások:

 • Las Vegas: Luxor Hotel and Casino
 • Hawaii 3*: Ramada Plaza Waikiki 
 • Hawaii 4*: Waikiki Beach Marriott Resort & Spa
 • Hawaii 5*: The Royal Hawaiian

A részvételi díj tartalmazza:

 • nemzetközi és belső repülőjegyeket kézipoggyásszal és 23-kg-os feladható csomaggal
 • szállást tervezetten  3*-os hotelben
 • Las Vegasban reggelis ellátást, Hawaii-n önellátást
 • helyi közlekedést program szerint
 • az útleírásban szereplő programokon való részvételt (gyalogos és buszos városnézések) magyar nyelvű idegenvezetővel

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

Lehetőség van önrész nélküli, kombinált útlemondási és utasbiztosítás együttes megkötésére is. A kombinált biztosítás díjtételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!

 • fakultatív programokat (l. lentebb!)
 • a programban nem megjelölt étkezéseket, melyben idegenvezetőnk segítséget nyújt (ebéd kb. 15-20, vacsora kb. 20-30 USD / fő)
 • kötelező borravalót – helyi szokás szering napi 5 USD/ fő, melyet idegenvezetőnk az első napon beszed. 

Választható fakultatív programok:

 • 2. nap
  • Grand Canyon Skywalk ebéddel – 27 900 Ft/ fő
  • Grand Canyon helikopterezés és hajózás – 84 900 Ft / fő
 • 3. nap
  • Las Vegas Show – 47 900 Ft/ fő
 • 4. nap3=4 fakultatív programcsomag Las Vegasban
   – 59 900 Ft/ fő
 • 5. nap
  • Valley of Fire (Tűz völgye) – 32 900 Ft/ fő

Irodánk a programváltoztatás jogát fenntartja.

x Szilveszter Las Vegasban Hawaii pihenéssel - Las Vegasban magyar nyelvű idegenvezetéssel