fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

vedettsegi

Mentesülnek az utazási korlátozások alól a védettségi igazolvánnyal rendelkezők

2021.04.30.

 

Tavaly szeptember 1-től mindenki, aki nem üzleti céllal utazott, Magyarországra hazaérkezvén először két hetes, majd 10 napos karanténba kényszerült. A tegnap megjelent Magyar Közlöny 2021. évi 73. száma szerint ezek a korlátozások végre kedvező irányba módosultak, – 8 teljes hónap után – mától nem vonatkoznak az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező magyar állampolgárokra. Ez azt jelenti, hogy aki a magyar határnál vagy a repülőtéren be tudja mutatni az itthon kiállított védettségi igazolványt az úti okmányával együtt, mentesül a karantén-kötelezettség vagy az azt kiváltó negatív PCR tesztek bemutatása alól.

A korlátozás nélküli utazásra már nem sokat várnunk, már most vannak olyan országok, ahová szabadon beutazhatunk, ezeket, és a különböző országba történő belépés feltételeit cikkünkben gyűjtöttük össze, és folyamatosan frissítjük.

Böngéssz repülőjegy- és utazáskeresőnkben, függetlenül az utazás időpontjától most MÉG rendkívül árakat találsz! Személyre szabott ajánlatainkért keresd kollégáinkat elérhetőségeinken!