fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

November 8-tól Amerika megnyitja határait

Az Amerikai Egyesült Államok újra megnyitja határiait a schengeni övezetből, így a Magyarországról utazó turisták előtt is.

A nyitás időpontja november 8., és mindazon Magyarországról utazóra vonatkozik, aki igazolni tudja, hogy megkapta valamelyik WHO engedéllyel rendelkező Covid-19 elleni vakcinából a teljes oltási sort, valamint be tud mutatni egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet. (A Szputnyikkal oltottak se csüggedjenek, az oltás már a WHO engedélyeztetés előszobájában van, nem kell sokat várni arra, hogy ők is utazhassanak!)

Biztosítsd 2022-es amerikai utad még 2021-es árakon, árgaranciával!

Az előzetes prognózisokat figyelembe véve hirtelen növekedésre számítunk az amerikai utazási igények tekintetében, mely akár hónapokra hiányt, valamint jelentős drágulást eredményezhet, így érdemes fontolóra venni a mielőbbi foglalást mind egy egyéni, mind a csoportos utak vonatkozásában.

Amerika specialista irodaként az elmúlt hónapokban gőzerővel készültünk Amerika nyitására, 2022-es magyar idegenvezetővel történő csoportos útjaink már foglalhatók, még idei árakon. Hogy miért velünk utazz az USA-ba, itt foglaltuk össze.

Ha egyéni városlátogatásra vagy fly&drive utazásra készülsz, kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot itt! Kattints virtuális katalógusunkért ide, meríts ötletet akár egyéni, akár csoportos utazásodhoz! 

Bízd magad 30 éves utazásszervezői tapasztalatunkra!