fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Ilyen a tökéletes nyaralás Dubaiban

Dubai a végtelen lehetőségek városa, modern felhőkarcolók, ősi tereptárgyak és homokos strandok végtelen szakaszai keverékével, a Olyan úticél, amely mindenki számára tartogat valamit, így pompás hely a következő nyaralás megtervezéséhez.

Az ideális Dubai utazás megtervezésének első lépése a költségvetés meghatározása. Dubai fényűző szállásairól ismert, de a szerényebb költségvetésűek számára is rengeteg lehetőség kínálkozik. Akár ötcsillagos szállodát, akár kedvezőbb árú vendégházat keresünk, mindannyian találunk kedvünkre valót.

Miután eldöntöttük a városlátogatás költségvetését, ideje elkezdenünk megtervezni a nyaralás részleteit. Íme néhány ötlet, hogy mit tegyünk Dubaiban töltött nyaralás alatt:

Látogassuk meg a Burj Khalifát! A Burj Khalifa a világ legmagasabb épülete, 828 méter magas. Tegyünk egy kirándulást a csúcsra, ahol lélegzetelállító kilátás nyílik a városra, vagy látogassunk el a kilátóra egy pénztárcabarátabb lehetőségért!

Fedezzük fel a Dubai Mall bevásárlóközpontot: A Dubai Mall a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, több mint 1200 üzlettel, valamint számos étkezési és szórakozási lehetőséggel. Akár tervezői divatot, akár egyedi ajándéktárgyakat keresünk, itt megtaláljuk.

Menjünk el egy sivatagi szafarira! Az utazás Dubai-ba nem lehet teljes sivatagi látogatás nélkül. Foglaljunk le egy sivatagi szafarit, hogy megtapasztaljuk a sivatag szépségét, és próbáljuk ki az olyan tevékenységeket, mint a homokdeszkázás és a tevegelés!

Látogassunk el a Palm Jumeirah-ba! A Palm Jumeirah egy pálmafa alakú mesterséges sziget, amely a világ legfényűzőbb szállodáinak és üdülőhelyeinek ad otthont. Tegyünk egy kirándulást a Palm tetejére, ahol panorámás kilátás nyílik a városra!

Látogassuk meg a Dubai Múzeumot! A Dubai Múzeum az Al Fahidi erődben található, és a város gazdag történelmét és kultúráját meséli el. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy többet megtudjunk a városról és az emberekről.

Tegyünk egy hajótúrát! Dubai a világ legszebb strandjainak ad otthont, egy hajótúra tökéletes módja annak, hogy megnézzük őket. Akár luxusjachtot, akár hagyományos hajót választunk, más szemszögből tekinthetjük meg a város nevezetességeit.

Ha pedig Dubai után folytatnánk az izgalmas nyaralásokat, érdemes szétnézni, mit ajánlanak az utazási irodák mexikói utak tekintetében.