fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Körutazás az Egyesült Államok legszebb részeit érintve

Amikor kalandra vágyó turistaként az Egyesült Államok felé vennénk az irányt, az első kérdés, ami eszünkbe juthat, hogy a keleti vagy a nyugati partot célozzuk meg inkább.

Egy izgalmas utazás New Yorkba ugyanannyira élvezetes lehet, mint egy Las Vegast érintő felfedezés, ezért is gondoskodnak róla a profi utazásszervező irodák, hogy egyáltalán ne kelljen választanunk. A körutak feltárják előttünk az Egyesült Államok legjavát anélkül, hogy bármelyik fontos állomást ki kellene hagynunk a listánkról.

Az Egyesült Államok egy kontinens méretű ország, tele izgalommal és ezernyi csodás látnivalóval. Már egyetlen hét leforgása alatt rengeteg életre szóló élménnyel gazdagodhatunk. Minden állomáson kellemes szállás vár minket. Nem kell aggódnunk az idő miatt; minden helyszínen annyi ideig tartózkodhatunk, amennyi lehetővé teszi, hogy minőségi élményekre tegyünk szert.

California, San Francisco, Miami vagy New York utazás szempontjából abszolút bakancslistás, ahogy a Hoover-gát vagy a Grand Canyon látványa is. Nagyvárosi nyüzsgés, monumentális épületek, izgalmas nemzeti parkok, lenyűgöző természeti képződmények, művészet, történelem, kultúra és végtelen hosszúságú tengerpart vár minket.

Az Egyesült Államok körutai mellett szintén népszerűek a mexikói utak. Profi szervezés keretein belül fedezhetjük fel a térség legszebb részeit. Egy mexikói nyaralás Cancúnban, a karibi zóna édeni üdülőparadicsomában több egyszerű pihenésnél. Temérdek fakultatív programlehetőség közül választhatunk, illetve már önmagában a szálloda is olyan kikapcsolódási lehetőségeket biztosít, ami felér egy élménnyel.

Kulturális felfedezésekkel gazdagodhatunk, egyedülálló történelmi helyszíneket tekinthetünk meg, és hamisítatlan mexikói ízeket kóstolhatunk felejthetetlen környezetben. A helyiek páratlan vendégszeretete végigkíséri az ott-tartózkodásunkat.