fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

3 legjobb resort a 3 legjobb úti célon - Maldív-szigetek, Dominika, Mexikó

Három trópusi paradicsom, három minden igényt kielégítő luxus resort, megmutatjuk a szerintünk legjobb szálláshelyeket a Maldív-szigeteken, Dominikán és a mexikói Maja Riviérán. Nincs sorrendiség a resortok között, de ha holnap indulhatnánk, akkor ezeket a helyeket választanánk. Minden igényt kielégítő szolgáltatás, pazar környezet és itthonról is könnyen leszervezhető foglalás jellemzi őket.

Barcelo Maya Grand Resort, Puerto Aventuras, Mexikó

Playa del Carmentől délre, közvetlenül a fehér homokos part mentén épült fel a grandiózus 5 csillagos resort. Nem egy, hanem több szálloda részben közösen használható parkjáról van szó, ahol több, mint kétezer vendégszoba található, mind all inclusive ellátással. Gyakorlatilag nincs olyan szállodai szolgáltatás, ami ne lenne itt elérhető. A Maja Riviéra középső részén fekszik, így fakultatív kirándulások esetén vagy saját szervezésű kiruccanások során sem kell semmihez igazán sokat utaznunk. A Mexikó utazás a gyerekes családoknak is jó választás.

Iberostar Dominicana, Punta Cana, Dominikai Köztársaság

A Dominika utazás remek választás pároknak és családoknak egyaránt, ezen belül is a Punta Cana homokos tengerpartjára épült, 5 csillagos resort kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt. Külön figyelmet fordítanak arra, hogy minden életkorú gyerek megtalálja a számára kedves időtöltés, miközben a felnőttek is élvezhetik a trópusi szálloda szolgáltatásait. A repülőtér is mindössze 15 kilométer, így ez valóban egy olyan resort, amit el sem kell hagyni csak kiélvezni az örök nyarat.

Raffles Maldives Meradhoo, Gaafu Alifu, Maldív-szigetek

Amíg az előző két szálloda kifejezetten jó választás a családoknak, ez a Maldív-szigeteki resort a romantikus utazások helyszíne lehet párok számára. A szálloda egy apró szigetből és a hozzá tartozó zátonyból áll, parti házak és vízi villák is elérhetőek. Baldachinos ágy, saját medence és terasz alapnak tekinthető. Minden vendég kívánságát a szobához tartozó inas keresi. Ez a szálloda pont úgy néz ki, ahogyan az álmainkban elképzeljük a trópusi idillt.