fb pix
mortons travel

Miért épp a Morton's-szal?Miami Seaquarium

Amerika legrégebbi, legnagyobb ócenáriuma, a Miami Seaqarium 1955-ben nyitotta meg kapuit, ez volt otthona a híressé vált delfinnek, Flippernek is. Rengeteg tengeri élőlényt megcsodálhatunk a parkban, köztük cápákat, (kardszárnyú) delfineket, krokodilokat, de oroszlánfókákat, pingvineket, rájákat, teknősöket, trópusi madarakat és Florida kedvenc állatát, a a manátuszokat is megismerhetjük.

A Miami Seaquarium arra is tökéletes helyszín, hogy a tengeri állatok védelméről és az emberi tevékenység miatt sérült állatok gyógyításáról legyenek új ismereteink.

 

Ha megcsodáltuk az ócenárium élőlényeit, testközelből is megfigyelhetjük őket: delfinekkel úszhatunk, vagy lemerülhetünk a trópusi halak medencéjébe.

 

Irodánk mind az egyéni városlátogató vagy fly & drive, mind a csoportos utasai számára biztosítani tudja a programon való részvételt.

Egyéni városlátogató vagy fly & drive utasaink az év minden napján részt tudnak venni a magyar idegenvezető vezetésével történő, személyre szabott egyéni túrán, melynek során idegenvezetőnk az utasok szállodájánál találkozik a résztvevőkkel, és oda is kíséri vissza őket.

Részvételi díj: 7 900 Ft/ óra/ fő*

A részvételi díj tartalmazza:

magyar nyelvű idegenvezetés

A részvételi díj nem tartalmazza:

helyi közlekedés
belépőjegyek

*A részvételi díj min. 4 fő foglalása esetén érvényes.

Amennyiben az Everglades Nemzeti Parkba csak belépőjegyet kíván vásárolni (idegenvezetés nélkül), kérjük, forduljon munkatársainkhoz elérhetőségeinken!

Csoportos  utasainknak, ill. hozzájuk csatlakozva az alábbi időpontokban biztosítunk lehetőséget a programon való részvételre:

Részvételi díj: 39 900 Ft/ fő

A részvételi díj tartalmazza:

belépőjegy

A részvételi díj nem tartalmazza:

magyar nyelvű idegenvezetés

helyi közlekedés

A program időpontjai: