hello@mortons.hu +36 1 933 3861

Hova utazhatok? // Repülőjegy kiárusítás

Miami Seaquarium

miami seaquarium floridai utazás olcsón repülőjegy csoportosan

Látogassa meg Ön is Dél-Florida legjobb akváriumát és egyik legnépszerűbb látványosságát! A delfinek és fókák szórakoztató műsora minden korosztály számára felhőtlen szórakozást ígér, a világszínvonalú kiállításokon pedig tengeri teknősökkel, pingvinekkel, rájákkal, és Florida kedvenc állataival, a Manátuszokkal is megismerkedhetnek. Néhány medencénél simogatásra is lehetőségünk nyílik! A Miami Seaquarium arra is tökéletes helyszín, hogy a tengeri állatok védelméről, és az emberi tevékenység miatt sérült állatok gyógyításáról tanuljunk, a gyerekek szempontjából talán ez a szórakoztató komplexum legfontosabb része.

Csúcspontja lehet az úszás a kecses és intelligens delfinekkel, melyet a Dolphin Harbor (Delfin Öböl) részen ejthetünk meg. Az akváriumban rendszeresen különleges eseményeket szerveznek, ráadásul csoportos étkezési ajánlatokat is kínálnak, a legjobb ár-érték arányú látogatás érdekében keresse utazási szakértőinket, akik segítségére lesznek a foglalás során.

A program csak a belépőjegyet tartalmazza, idegenvezetőnk nem tart a csoporttal, az oda-és visszajutás egyénileg történik.

29 900 Ft/fő

A program időpontja:

Tekintse meg csoportos útjainkat, ahol jelentkezhet erre a programra is!