Hova utazhatok?

Különleges ajánlatok és információk:

Costa del Sol utazás

Vagyis a "Napos Part" Spanyolország egyik legnépszerűbb üdülőhelye. Sokan "Európa Kaliforniájának" is nevezik. Rengeteg kisebb-nagyobb település (például: Fuengirola, Marbella, Mijas, Ronda, Torremolinos) várja, hogy Ön is náluk süttesse a hasát. Andalúzia csodaszép fehér tengerpartja Önt is elvarázsolja.

Malaga utazás

A Costa Del Sol, azaz a "napos part" központja. Az andalúziai kikötőváros igen kedvelt turistacélpont. Hogy miért? A mediterrán nyár, a gyönyörű táj és a kiváló Malaga bor talán elegendő a magyarázathoz. Malaga egyben Picasso szülővárosa is. Nem meglepő tehát, hogy a művész szülőháza és az alkotásait rejtő múzeum is várja, hogy Ön is felfedezze. Ugyanúgy, mint az Alcazaba.

Ez a mór erődítmény a város kormányzóinak a palotája volt. Nem messze találja a Gibralfaro várat. Menjen fel és nézze meg a panorámát: az egyik oldalon a tenger, a másikon hegyek. Hát nem gyönyörű? Az óvárosra is szánjon néhány órát… Itt találja ugyanis a 15. században épült La Manquita elnevezésű katedrálist, melynek neve ("egykezű hölgy") arra utal, hogy ez az épület is befejezetlen. A katedrálisban megcsodálhatja többek között Murillo, Zurbarán és Goya képeit is.

Megtekintett ajánlatok
Legnépszerűbb oldalaink