Hova utazhatok? // Repülőjegy kiárusítás

Velence utazás

A "lagúnák városa", az "Adria királynője", a "víz és a fény városa". Ön minek nevezné Velencét? A város épületei fából (a víz alatt oxigén hiányában a fa nem rohad el) készült cölöpökön állnak. Ezért nemcsak sétálhat az utcákon, de olyan különleges közlekedési eszközöket is igénybe vehet, mint a gondola, a vízibusz, vagy a motorcsónak.

Etessen galambokat a Szent Márk téren, majd nézze meg a Doge Palotát, a Szent Márk Bazilikát és a harangtornyot (Campanile). Sétáljon végig a Rialto-hídon és a Sóhajok-hídján. Vagy csónakázzon el alattuk! Emlékezetes pillanatokban lesz része! O sole mio…

Velence kulturális élete igen gazdag. Érdemes megnézni például a Galleria d`Arte Moderna-t és az Archeológiai Múzeumot is.

Velence több kulturális rendezvénynek az otthona. Ki ne hallott volna a Velencei Karneválról! A télbúcsúztató kavalkád megér egy hosszú hétvégét! Szeptember első vasárnapján van a Regata Storica. A feldíszített csónakok a Canal Grande csatornán úsznak végig, majd a gondolák versenye ad okot az izgalomra.