Hova utazhatok?

Különleges ajánlatok és információk:

Kanári-szigetek utazás

A Kanári-szigetek legnagyobb szigete. Rendkívül népszerű üdülőhely: a hegyek lábainál elterülő homokos tengerpart láttán nem is csodálkozunk ezen… Itt vannak Európa legtisztább strandjai. Több látnivaló van, amit érdemes megnézni. Íme néhány ezek közül:

Masca az "elfelejtett falu", vagyis egy hangulatos hegyi kisváros, ahol mindössze 150-en élnek. A hegy lejtőjéről a kilátás nagyon szép, a fehér házak, a sziklák és az óceán felejthetetlen. Tenerife régi fővárosa La Laguna, 1999 óta a Világörökség része. szúk utcák, szobrok és több mint 100 éves épületek teszik különösen hangulatossá ezt az egyetemi várost. Nem csak Ön, a tudósok is sokáig gondolkoztak azon, hogyan kerültek Tenerifére a Güimari piramisok. A maják és az aztékok piramisaira emlékeztető építményekről sokáig azt hitték, hogy egyszerű kőrakások. De azt, hogy milyen idősek, vagy hogy kik építették, a mai napig homály fedi.

Teide. Ez a több mint 3700 méter magas hegy, Spanyolország legmagasabb pontja. A Pico de Teide tűzhányó utoljára 1798-ban tört ki. A vulkán és a körülötte elterülő terület nemzeti park, és a Világörökség része. Kiránduljon a hegyen, és ne lepődjön meg, hogy a csúcsra érve kénes füstöt érez. A gyönyörű kilátás ellensúlyozza ezt kis a kellemetlenséget.

A Loro park (Loro Parque) botanikus kert, állatkert, delfinárium és akvárium egyben. A park területén több mint 300 papagájfaj több mint 3000 példánya él – itt található a világ legnagyobb papagájpopulációja. A szárnyasok mellett még delfinek, pingvinek, fókák, gorillák és még szémos más állatfaj szórakoztatja a vendégeket. Vagy szeretne bulizni egyet? Irány Playa de las Americas! Számos sportolási lehetőség, nyüzsgés és pezsgő éjszakai élet várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

Megtekintett ajánlatok
Legnépszerűbb oldalaink