Hova utazhatok?

San Francisco utazás egyénileg és csoportosan

Nem tartozik a kontinens legnépesebb városai közé, a legderűsebbek és legnépszerűbbek közé azonban mindenképpen. Ebben a városban életforma a könnyedség. San Francisco sajátos bája kétségkívül sokszínűségében rejlik, hiszen egy remek arányban eltalált keverékét tapasztalhatjuk itt meg a világvárosi, a nagyon amerikai, a nemzetközi, az óceánparti, a nyüzsgő és a kisvárosi életnek egyaránt. A befogadásra épülő hagyományok teremtették meg az a környezetet, melyre a 21. század technológiai iparának legfontosabb cégei települtek, és tették a 40 milliós Kaliforniát az Egyesült Államok leggazdagabb államává, GDP-jét tekintve pedig a világ ötödik (!) gazdaságává!

Körutazás és nyaralás San Franciscoban

Éghajlata az óceán kiegyenlítő hatása következtében leginkább egy kellemes, hosszúra nyúlt tavaszhoz hasonlít, s a folytonos szélfuvallatok gyakran ködbe burkolják a part menti részeket.

san francisco utazás olcsón repülőjegy mortons travel olcsó hotel szállás golden gate alcatraz twin peaks mission district nyugati panoráma fishermans wharf

Etnikai színességét annak az aranyrögnek köszönheti, amit 150 évvel ezelőtt egy helyi telepes talált. Ez indította el a bevándorlók hosszú sorát, hogy azután magukkal hozott kultúrájukkal és mentalitásukkal fűszerezzék meg a város későbbi hangulatát.

San Francisco egy emberi léptékű város, ahol remek sétálni, ráadásul a belváros igazán megér egy kis csavargást.

Ha elfáradt, kapaszkodjon fel a kis piros villamosra, vagy pihenjen meg egy hangulatos kávéházban. Így lehet igazán megtapasztalni San Francisco vonzerejét.

san francisco utazás olcsón repülőjegy mortons travel olcsó hotel szállás golden gate alcatraz twin peaks mission district nyugati panoráma fishermans wharf

Fedezze fel az utazók kedvenc nyugati parti városát a Morton’s Travellel! A 28 éves tapasztattal rendelkező Morton’s az amerikai csoportos utazások piacvezetője. Legnépszerűbb útjaink egyike a nyugati part csodáit bemutató Nyugati Panoráma, amelynek első napjait San Franciscóban töltjük.

Főbb nevezetességek:

Tudta...?

További információkért látogasson el Amerika utazás oldalunkra.