fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

A MORTON'S Légi Utazási Iroda Kft. Szerződési feltételei:

Jegykiállítási határidő:

A repülőjegy kiállítási határidejét a légitársaság határozza meg, erről a MORTON'S Légi Utazási Iroda a visszaigazolásban tájékoztatást nyújt. Amennyiben a jegy ellenértéke nem érkezik meg irodánkhoz, a határidő lejártakor a foglalás automatikusan törlődik. A repülőjegy ára csak a foglalás napján éjfélig érvényes. Az árváltozásról (ha van) irodánk tájékoztatást nyújt de semmilyen felelősséget nem vállal. A MORTON'S Légi Utazási Iroda Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a lefoglalt repülőjegy kiállítását elutasítsa.

Jegykiállítás:

Bankkártyás fizetés estén a foglalás automatikusan megrendelésnek minősül. Átutalásos fizetési mód esetén az összeg számlára érkezésének napja a megrendelés napja. A jegykiállítás minden esetben a megrendelés dátumához igazodik, a megrendelés napján érvényes feltételeket/díjazásokat alkalmazzuk. Árváltozás esetén minden esetben a jegykiállítás előtt tájékoztatást küldünk. "Fapados" repülőjegyek esetében a feltüntetett ár tájékoztató jellegű, minden esetben a légitársaság által közzétett ár a kártyaterhelés alapja.

Utasnevek:

A MORTON'S Légi Utazási Iroda nem vállal felelőséget e helytelenül megadott utasnevekért. A nevek utólag nem változtathatók. 

Okmányok:

Az úti okmányok, vízumok beszerzése minden esetben az utas feladata és felelõssége. 

Menetrend:

A légitársaság által utólag változtatott menetrendért felelősséget nem vállalunk.

Módosítás, jegyvisszaváltás:

Amennyiben megrendelését módosítja a MORTON'S Légi Utazási Irodánál, köteles a változtatással járó légitársasági költségeket megtéríteni (lásd "Repülőjegy szabályai") és ezen felül 9.000 Ft / jegy módosítási vagy 15.000Ft / jegy jegyvisszaváltási díjat fizetni. Minden esetben a repülőjegy szabályai mérvadóak, az angol nyelvű szabályzatot a légitársaság küldi rendszerünkbe, ennek értelmezésében szívesen segítünk. A számla a megadott névre és címre kerül kiállításra, utólagos számlamódosításra 5000 Ft-os szolgáltatási díjat számolunk fel.

Kiegészítõ szolgáltatások díjai:

Egészségügyi vagy vallási okokból lekért kiegészítõ szolgáltatások ügyintézése (pl. tolószék lekérése, speciális étkezés foglalása, stb.): ingyenes
Egyéb kiegészítõ szolgáltatások (pl.: kisállatok szállítása, sportszerek, méretes csomag, stb.) ügyintézési díja: 9000 Ft. A légitársasági díj ezen kívül fizetendő.