fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

Morton's Travel: Repülőjegyek csoportok számára

Csapatunk segít Neked a legjobb csoportos repülőjegyek megtalálásában 

– egyszerűen és gyorsan.

Fedezd fel velünk a világot kedvező áron!


Tartalomjegyzék:


A csoportos repülőjegyek előnyei

A csoportos repülőjegyek számos előnnyel járnak, amelyek megkönnyítik és költséghatékonyabbá teszik az utazást:

Költségmegtakarítás: Csoportos utazás esetén az utazási irodák gyakran kínálnak kedvezményes árakat, amelyek jelentős megtakarítást jelenthetnek a teljes utazási költségben. Minél nagyobb a csoport, annál nagyobb az esély a kedvezményes árak elérésére.

Különleges kedvezmények: A csoportos foglalásokkal járó előnyök közé tartoznak a különleges kedvezmények, mint például a prioritás a csoportos ülésrend kialakításában, ingyenes csomagok vagy extra poggyászkeretek.

Egyszerűbb szervezés: A csoportos repülőjegyek foglalása egyszerűbbé teszi az utazás szervezését, mivel egyetlen foglalással kezelhető az egész csoport utazása. Ezáltal elkerülhetők a különálló foglalásokkal járó problémák és bonyodalmak, és minden utazási részlet egy helyen kezelhető.

Rugalmasság: A csoportos utazások esetén gyakran nagyobb rugalmasságot biztosítanak a jegymódosítások és lemondások terén. Ez különösen előnyös lehet, ha az utazási tervek változnak, és a csoport igényeihez kell igazítani a foglalásokat.


Kinek ajánljuk kedvező csoportos repülőjegyeink?

Tízfős vagy annál nagyobb csoportos utazóknak. Segítünk a megfelelő járat kiválasztásában, valamint a repülőjegyek beszerzésének bonyolult és időigényes folyamatában, mindezt egyetlen egyszerű foglalással. 

Új emlékek, új kalandok pénztárcabarát módon! Mi segítünk könnyíteni a családi utazás szervezését kedvező árú csoportos repülőjegyekkel. Velünk a csoportos repülőjegy-foglalás egyszerű és stresszmentes. Hagyd, hogy mi gondoskodjunk a baráti társaságod utaztatásáról!

Segítünk, hogy versenyekre vagy edzőtáborba utazhass, erősítve a csapategységet a közös élményekkel. Költséghatékony céges utazások szervezése csoportos repülőjegyekkel, hogy új környezetben erősítsd a csapat motiváltságát.
Utazz együtt esküvői helyszínre vagy nászútra csoportosan a mi segítségünkkel, hogy az ünnepeltnek és a vendégeknek is  stresszmentes utazásban legyen része! Tanulmányi út vagy laza nyaralás? Mi levesszük a tanárokról a terhet és kedvező árú csoportos repülőjegyeket kínálunk.

>> AJÁNLATKÉRÉS ITT <<

Állunk rendelkezésedre:

Szállásfoglalásban: Utazási irodánk segít a csoportos utazók számára megfelelő szállások kiválasztásában és lefoglalásában.
Reptéri transzferben: Megszervezzük a reptéri transzfereket, így a csoport minden tagja egyszerre és kényelmesen juthat el a szállásra vagy a reptérre.
Foglalási folyamatban: Irodánk kezeli a repülőjegyek és egyéb szolgáltatások foglalásának teljes folyamatát, így a csoportos utazás szervezőinek nem kell külön-külön minden részletet intézniük.
Költséghatékony ajánlatokban: Széleskörű kapcsolataik révén kedvezőbb áron és feltételekkel tudunk ajánlatokat biztosítani.
Vízumtájékoztatásban: Segítünk a vízumigénylés folyamatában, és pontos információkat nyújtunk a szükséges dokumentumokról és eljárásokról.
Tömegközlekedés megszervezésében: Részletes információt nyújtunk a helyi tömegközlekedési lehetőségekről, és segítünk a csoportos utazóknak a legmegfelelőbb közlekedési eszközök kiválasztásában.
Váratlan helyzetek kezelésében: Az utazási irodánk tapasztalt a váratlan helyzetek kezelésében, legyen szó járattörlésről, késésekről vagy egyéb problémákról, így a csoport mindig biztonságban érezheti magát.
Parkolási lehetőségek kiaknázásában: Segítünk a reptéri parkolási lehetőségek megszervezésében, akár előre foglalt parkolóhelyek biztosításával.
Idegenvezetők biztosításában: Tapasztalt idegenvezetőket biztosítunk, akik gazdag helyismerettel rendelkeznek és érdekes, informatív túrákat vezetnek.
  Biztosítási lehetőségekben: Irodánk különböző utasbiztosítási lehetőségeket kínál, amelyek fedezik az esetleges utazási kellemetlenségeket és egészségügyi problémákat.

Morton’s Travel: A megbízható partner a csoportos repülőjegyek foglalásában.

Szuper kedves, rugalmas, segítőkèsz csapat! Az utolsó utáni pillanatban is segítettek egy családi nyaralás szervezésében! Másodszor voltunk velük, de nem utoljára!

Eszter

Megbízható szervezés, stabil partneri kapcsolatok, maximális rugalmasság és segítőkészség jellemzi az irodát és a munkatársak hozzáállását.

Emőke

Foglalj most, és élvezd az egyszerű, gyors és gazdaságos utazást! 

📩AJÁNLATKÉRÉS📩


GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan szerezzek információt a csoportos repülőjegy áráról?

 • Csoportos foglalásnál az alapár és az illetékek eltérhetnek a weboldalon látható áraktól, ezért minden esetben egyedi árajánlatot kell kérni. A csoportos jegyeket mindig egy időben, egyszerre kell lefoglalni.

Mikor ne vásároljak csoportos repülőjegyet?

 • Ha az utazás dátuma bizonytalan, akkor nem ajánlott csoportos repülőjegyet foglalni, mert a változtatások bonyolultabbak és kevésbé rugalmasak.

A légitársaság tud kedvezményt adni?

 • Csoportos repülőjegy foglalásnál a légitársaságok általában nem, vagy nagyon ritkán adnak kedvezményt az adott útvonalra vagy dátumra érvényes, rendszerben szereplő egyéni repülőjegy árakból. Ajánlatkérés esetén célszerű utazási irodán keresztül kérni ajánlatot. 

Mi számít csoportos utazásnak?

 • Általában tíz vagy annál több főből álló utazások számítanak csoportos utazásnak. Az egyes utazási irodák eltérő szabályokat alkalmazhatnak, ezért érdemes előzetesen tájékozódni.

Milyen dokumentumokra van szükség a csoportos repülőjegy foglalásához?

 • A foglaláshoz általában a csoport minden tagjának érvényes útlevele vagy személyi igazolványa szükséges. Emellett előfordulhat, hogy a szervező további adatokat is kérhet.

Hogyan történik a fizetés a csoportos foglalás esetén?

 • A csoportos foglalások esetén a fizetés általában egy összegben történik, amely lehet banki átutalás, hitelkártya vagy egyéb elfogadott fizetési mód. Egyes irodák részletfizetési lehetőséget is kínálnak nagyobb csoportok esetén.

Mi történik, ha egy vagy több utazó lemondja az utazást?

 • A lemondási feltételek eltérőek lehetnek. Általában a csoportos foglalások esetén rugalmasabb lemondási és módosítási lehetőségeket kínálnak a szervező irodák. Érdemes előre tájékozódni a lemondási feltételekről és esetleges díjakról.

Lehet-e egyedi igényeket jelezni a csoportos foglalás során?

 • Igen, a csoportos foglalások esetén gyakran lehetőség van egyedi igények jelezésére, például speciális étkezési kérések, ülőhelyválasztás vagy egyéb különleges kérések. Az utazási iroda segít ezek koordinálásában.

Kérdéseid megválaszolásában állunk rendelkezésedre! 

Utazási irodánk 1991 óta szervez csoportos utazásokat így naprakész tudással tudunk segíteni útjaid megszervezésében!


Ha elakadnál, kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy személyesen!

 • +36-1-808-9388

 • hello@mortons.hu

 • 6722 Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5., I. em. 1.

CSOPORTOS UTAK

 ÉRDEKEL 

 

FAKULTATÍV PROGRAMOK

 ÉRDEKEL 

 

ÜZLETI UTAZTATÁS

 ÉRDEKEL 

 

CANCÚN ÉS ZANZIBÁR PROGRAMOK
Mexikó, Cancún és Zanzibár programok képen

 ÉRDEKEL