fb pix
mortons travel

Élő rakétaindítás Kiss László csillagásszal Floridában! / Hawaii körutazás Vujity Tvrtko és Gyémánt Balázs idegenvezetésével

HA MEXIKÓ, AKKOR CANCÚN!

Üdvözlünk, kedves olvasó! 
Itt az idő, hogy megismerd Mexikó legfantasztikusabb helyeit! Programajánlatunk ebben lesz a segítségedre!

    

Első napi program*: CHICHÉN ITZÁI PIRAMIS, CENOTE IK KIL TEQUILA TÚRA

*A program ideje: 11 ÓRA

Az utazást egy lenyűgöző túrával indítjuk a világörökség részét képező Chichén Itzá romvárosában. Itt megcsodálhatod a híres El Castillo piramist, amely a maja civilizáció egyik legfontosabb emlékműve. A piramis mellett található Cenote Ik Kil, egy gyönyörű természetes medence. Az itt található kristálytiszta víz tökéletes helyszín az úszáshoz és búvárkodáshoz.


Utazásunk következő állomása egy autentikus tequila túra, ahol betekintést nyerhetsz Mexikó híres italának készítési folyamataiba. Ellátogatunk egy helyi tequila főzdébe, ahol megismered az agave növény termesztésétől a palackozásig tartó folyamat minden részletét. Természetesen a túra végén lehetőséged lesz megkóstolni a különböző tequila fajtákat is.


Második napi program*: AKUMAL BEACH ÉS CENOTE YALKU

*A program ideje: 7 ÓRA

Utazásunk az Akumal Beach gyönyörű partjainál folytatódik, ahol fehér homokos strandok és kristálytiszta víz vár. Ez a hely híres a tengeri teknősökkel való snorkelezési lehetőségeiről. A közeli Cenote Yalku egy természetes lagúna, ahol színes halakkal és teknősökkel úszhatsz együtt.


Harmadik napi program*: ISLA MUJERES SZIGET

*A program ideje: 10 ÓRA

Ha már Cenote Yalku is lenyűgözött téged, akkor a következő állomást imádni fogod. Utunk a festői Isla Mujeres-en folytatódik, amely rövid hajóútra található Cancún partjaitól. Ez a bájos kis sziget tökéletes hely a pihenésre és a vízi sportok szerelmeseinek. Felfedezheted a Garrafon Natural Reef Parkot, ahol snorkeling, kajakozás és zip-line lehetőségek várnak rád. A sziget csodálatos kilátást nyújt a Karib-tengerre, és a helyi éttermek kiváló tenger gyümölcseit kínálnak.


VÁSÁROLD MEG JEGYEDET ÉLETED EGYIK LEGNAGYOBB KALANDJÁRA!

Akár tapasztalt utazó vagy, akár kezdő, Cancún lenyűgöző világa téged is magával fog ragadni! Mexikóban, Cancúnban minden pillanat egy kaland, és mi már alig várjuk, hogy te is részese légy!

Kérj személyes ajánlatot, vagy keresd kollégáink elérhetőségeiken

AJÁNLATKÉRÉS