Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Zöld-foki-szigetek repülőjegy

Ha szeretne olcsó Zöld-foki-szigetek repülőjegyet foglalni, csak adja meg a fenti keresőbe, hogy mikor szeretne utazni, majd kattintson a keresés gombra. A megadott feltételeknek megfelelően kilistázzuk a legolcsóbb Zöld-foki-szigetek repülőjegyeket, amelyeket természetesen tovább tud szűkíteni az igényeinek megfelelően. Ha valamelyik ajánlat elnyerte tetszését, a repülőjegyet akár rögtön online is lefoglalhatja, de felkereshet minket telefonon, email-en vagy személyesen is valamelyik irodánkban.

Az Atlanti Óceán „zöld szeme”

A Zöld-foki szigetek az Atlanti óceánon találhatóak, Nyugat-Afrikától 570 km-re. Jelenleg a sziget lakóinak nagy része a turizmusból él meg. A turizmus mellett megélhetést biztosít még a borászat valamint a halászat is. Akik igazi paradicsomi állapotra vágynak a nyaralásuk alatt, azoknak lehet jó választás a 10 szigetből álló szigetcsoport.

Teknősök, búvárkodás minden mennyiségben

A Zöld-foki szigeten leginkább pihenni és úszni lehet, de számos olyan program közül választhatunk még, ami a vízzel kapcsolatos. Ha strandolni vágyunk, válasszuk Sal vagy Boa Vista szigetét, hisz a legszebb strandok itt találhatóak: fehér homok, sekély víz, valamint gyönyörű kék tenger.

Egy másik lehetőség, ami szintén a vízzel kapcsolatos, a szörfözés. A szigetcsoport fekvésének köszönhetően kiválóan alkalmas a szörfözésre valamint a vitorlázásra. Nem probléma, ha még nem próbáltuk egyiket sem, hisz temérdek iskola vár minket, hogy megtanuljunk a vízen lovagolni.

A turisták körében az egyik legkedveltebb program az éjszakai teknős-les. Július és október között alkalmas erre leginkább az idő, hisz ilyenkor költenek itt az álcserepes teknősök. A szervezett utak igazi szórakozást biztosítanak, és megismerkedhetünk ezekkel a sokak számára fura álatokkal is.

Bármelyik szigetet is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy kellemes szállodák, kedves személyzet vár minket. A szervezett kirándulások alkalmával a többi szigetre is ellátogathatunk. Nem érdemes kihagyni!

Zöld-foki-szigetek repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Zöld-foki-szigetek repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató