Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Vietnám repülőjegy

Várja Önt a mesés Távol-Kelet megfizethető áron! Olcsó repülőjegy Vietnámba, ahol a luxusszállodák mellett megtalálhatók még az érintetlen tengerparti kis halászfalvak is, ideális pihenési lehetőséget nyújtva a csendesebb nyaralási módokat kedvelők számára is. Foglaljon repülőjegyet Vietnámba akár most rögtön!

Vietnám, a távol-keleti csoda

Ha Távol-Keletre utaznak a magyarok, Vietnámot választják, hisz amellett, hogy nagyon sokszínű, árban is az elérhetők közé tartozik. Legfőképpen azok kedvelik, akik inkább a hátizsákos nyaralásokat részesítik előnyben, de akik a luxust keresik, azok sem csalódnak, hisz most már szép számmal képviseltetik magukat luxusszállodák is. Természetesen a legtöbb turistát a főváros, Hanoi vonzza, de a tengerpart is jó nyaralási célpont.

Hangulatos kis nyaralóhelyek

Bár Vietnámot az elmúlt 10-15 évben szó szerint elözönlik a turisták, még mindig vannak olyan kis falucskák, melyek szinte érintetlen tájat mutatnak. Ilyen például Nha Trang, mely még mindig a kicsit álmos halászfalu hangulatot idézi. Lehetőség van itt búvárkodni is. Hihetetlenül kedvesek az emberek errefelé, a gasztronómia pedig egyszerűen mennyei. Érdemes itt eltölteni pár napot, ha van rá lehetőségünk. Délelőtt búvárkodjunk, majd ebédeljünk egy közeli étteremben, délután pedig jöhet a városnézés. A városka fő előnye, hogy még nem özönlötték el a turisták, így nem kell mindenhol nagy tömegre számítanunk.

Látogassunk el a Ha Long (földre szállt sárkány) öbölhöz, amelyet sokan a világ nyolcadik csodájának tartanak. Sok legenda kapcsolódik a helyhez. Itt található a Huong Tich barlang, amely úgy fest, mint egy kitátott szájú sárkány.

Menjünk bármerre Vietnám területén, az emberek mindenhol nagyon kedvesek, és függetlenül attól, hogy sokszor nagyon szegények, mindig tudnak mosolyogni, és roppant segítőkészek.

Vietnám repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Vietnám repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

Vietnám városok

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató