Szeged, Petőfi Sándor sgt. 5. I. em. 1., 6722 • Tel.: +36 1 808 9388

Hova utazna?
Indulás
Visszaérkezés

Ár / fő:

Honnan
Hová

Indulás
Visszaérkezés


Osztály

Hanoi repülőjegy

Itt az idő, hogy Hanoiba repüljön, de még nem döntött az egyes légitársaságok között? Találja meg nálunk a legolcsóbb repülőjegyet Hanoiba! Rendszerünkben nyilvántartjuk különböző légitársaságok kedvező árú ajánlatait, tehát, ha keresőnkbe beírja indulása és visszautazása dátumát, mi megjelenítjük Önnek a keresési feltételeknek megfelelő, Hanoiba szóló repülőjegyeket. Ha döntött valamelyik jegy mellett, pár kattintással megrendelheti nálunk neten, vagy keresse a foglalás ügyében telefonon vagy személyesen ügyfélszolgálatunkat!

Az időutazó Hanoi

Egyre több magyar turista tűzi ki úti célul ezt a Távol-keleti országot, Vietnámot. Az itt található Hanoi sok furcsaságot, érdekességet, és látnivalót tartogat azok számára, akik nem szeretnének luxusszállodában lakni, hanem szívesen ismerkednek a helybéli lakosokkal is. Természetesen találhatók itt minden igényt kielégítő szállodák is, ahol az ember jó pénzért mindent megkaphat, de azok, akik Vietnám igazi arcára kíváncsiak, inkább részesítsék előnybe a kis panziókat, a hangulatos vendégházakat.

Minden eladó

Hanoit akkor lehet a legjobban megismerni, ha sétálunk utcáin, vagy befizetünk egy szervezett biciklis útra. A biciklis városnézést azok számára ajánljuk, akiket nem zavar a nagy forgalom. Akik részt vesznek egy ilyen túrán, mindig visszavágynak ide.

Jó tudni a városról, hogy az utcai árusok a legtöbb esetben a földről árulják a portékáikat, de ha minket ez nem zavar, akkor sokszor hihetetlenül olcsón szerezhetünk be szinte bármit.

Az éjszakai piacok igazi szórakozást kínálnak. Merüljünk bele a vásári forgatagba, vásároljunk mi is zöldséget, gyümölcsöt, vagy az utcai kifőzdékbe együnk egy jót. Hanoiban szinte kötelező ezekben a büfékben enni, hihetetlenül jól főznek.

Akik inkább a luxust, a modern üzleteket szeretik, azok számára is van egy külön negyed, de arra érdemes számítani, hogy míg az utcai árusok nagyon olcsón árulják portékáikat, addig ezek az üzletek viszonylag magas árakkal dolgoznak.

Hanoi repülőjegy vadász

Ha érdeklik a Hanoi repülőjegyek, de nem talált megfelelőt magának, itt beállíthat árfigyelést.

Adja meg email címét, hogy hová szeretne repülőjegyet foglalni és válasza ki a figyelés típusát: rugalmas utazási időpontot, ha a kinttartózkodás napjait szeretné megadni, vagy az árfigyelés egy dátumra opciót, ha már tudja melyik napokon repülne. Ha bekerül a rendszerünkbe egy, az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő repülőjegy, értesíteni fogjuk.

Honnan:
Hova:
Mettől:
Meddig:
Min. napok száma:
Max. napok száma:
*A vadász használatával a Morton's hírlevelére is feliratkozik.

További szolgáltatások


Kérdezze szakértőnket!

06 1 808 93 88

Adja meg telefonszámát, visszahívjuk


Visszahívásra alkalmas időpont:


Hírlevél feliratkozás          


sales@mortons.hu   |   Cégadatok   |   ÁSZF   |   Adatvédelmi tájékoztató