Úti célok, ahová most is szabad az út

Nászutak

A nászút egy tradicionális "üdülés", amikor az ifjú pár a házasságkötést ünnepli meghitten, kettesben, a rokonoktól, barátoktól távol. A nászút minden pár életében a legboldogabb időszak. Akár egy pár napos út is nagyszerű megoldás lehet az esküvő méltó befejezésére. A nászút vagy más néven a mézeshetek élményét nem lehet semmi mással összehasonlítani. Ez olyasmi, amit nem szabad kihagyni! Ilyenkor az ifjú pár ki tudja pihenni az esküvő szervezés minden fáradalmát, a sok utánjárást, idegeskedést, ahol életük első közös napjait tölthetik végre kettesben, a boldogító igen kimondása után. Természetesen akadnak olyan párok, akik nem rögtön a Nagy Nap után utaznak el nászútra, hiszen az esküvő után is akadhatnak még elintéznivalók. Nászútra ma már nem csak az úgynevezett ifjú házasok utaznak, hiszen vannak olyan házaspárok, akik a nevezetes házassági évfordulókon, mint például a 25. vagy 50. újra elviszik társukat egy romantikus üdülésre, ilyenkor nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy , újra a napi gondoktól távol átéljék, milyen is volt az első közös út.

Tudta,…?

…a nászutat, pontosabban a honeymoon kifejezést először egy XVIII. századi író, filozófus Samuel Johnson alkalmazta művében, mely nyers fordításban mézes hónapot, holdat jelent. Nála viszont ez a jelentés kicsit összetettebb volt: "a házasságkötést követő első hónap, amikor nincs semmi, csak gyöngédség és gyönyör."

Az utazási iroda segít…

Az esküvőt megszervezni bonyolult és időigényes folyamat, hiszen mindenki arra vágyik, hogy a Nagy Nap, amikor gyűrűt húz szerelme ujjára, tényleg a legboldogabb és legcsodálatosabb legyen az életében. Ennek biztos megvalósulása az esküvő előtt hosszas szervezést igényel, időpont egyeztetéseket és még számtalan más tevékenységet, mely igen sok energiát és időt vesz igénybe, ezért ez mindenki számára egyértelmű, hogy segítség nélkül nem valósítható meg. Nászútunk szervezésére hasonlóképpen fordítsunk figyelmet, mint az esküvőnkére. Természetes, hogy ilyenkor közös életünk első napjaiban a házastársunkkal szeretnénk együtt lenni, s az is, hogy azt szeretnénk, minden úgy alakuljon az út során, ahogy azt közösen megálmodtuk, megterveztük. Ebben tud segítséget nyújtani Önöknek a MORTON'S Légi Utazási Iroda ahol kellő figyelemmel szervezik meg a legapróbb részletekig az Önök utazását, hiszen számunkra is fontos, hogy erről a megismételhetetlen útról valóban felejthetetlen élményekkel gazdagodva térjenek vissza.

Dönteni néha nehéz

A nászút bárhová vezethet: Párizs, Velence, Róma… vagy hazai kastélyszállók. Meghitt, romantikus helyek, napos tengerpartok, csendes erdők, nyüzsgő városok, mind-mind álomhelyszínek, nagyszerű lehetőségek. Nagyon fontos, hogy a nászút kiválasztásánál próbáljuk megtalálni a leginkább nekünk való úti célt, azt, amely bennünket majd valóban boldoggá tesz, és a nászút tényleg egy "álomút" lesz.

Az emberek nagy része ilyenkor szinte döntésképtelen, hiszen annyi szép látnivaló és felfedezésre váró hely létezik a világon, mindig akadnak aktuális kedvenc országok, városok, jobbnál jobb ajánlatok, tehát valóban nehéz kiválasztani mi is a legmegfelelőbb helyszín a nászutasoknak. Vannak, akik belföldön szeretnének maradni, de sokan választanak ilyenkor külföldi utazást. A belföldi ajánlatokat mindenképpen érdemes ilyenkor megnézni, hiszen, így nem kell vállalni az esetleges nyelvi nehézségeket, a repülőtéri várakozást, a hosszú utazást. Ma már itthon is kaphatunk olyan szintű szolgáltatásokat, amelyek bármelyik külföldi szálloda kínálatával versenyre kelhet, akár egy távol-keleti szálloda nyújtotta masszázsra, vagy az élménymedencékre gondolunk. Vannak azonban párok, akik ilyenkor kifejezetten egzotikus helyekre, napsütésre és fehér homokra vágynak, vannak, akik meghitt romantikus környezetre, karibi hajóútra, vagy világvárosok nyüzsgő forgatagára. Sokan oda vágynak vissza ahol megismerték, vagy eljegyezték egymást. A lehetőségek száma végtelen, egy a fontos, olyan helyre kell utazni, amely boldoggá teszi az embert. Ennek kiválasztásában segít Önöknek cégünk, hogy valóban olyan helyre utazzanak el, akár terv vagy elképzelés nélkül is, ami garantálja az álomutazást. Különböző ajánlatainkból választhatnak, igény szerinti ügyintézéssel.

Kedvezmények

Azért, hogy a menyegző után a mézeshetek is felejthetetlenek legyenek, válasszon a MORTON'S Légi Utazási Iroda ajánlatai közül, és ráadásképpen irodánktól nászajándékként 5% kedvezményt kap bármely a weboldalunkon található ajánlatból.

Megtekintett ajánlatok
Legnépszerűbb oldalaink